Grandiozais strūklaku uzvedums - Zaigo Jelgava, 20.jūlijs

Piedalies.lv - Grandiozais strūklaku uzvedums - Zaigo Jelgava, 20.jūlijs

Pasākuma Pārskats

"Grandiozais strūklaku uzvedums Zaigo" Jelgavā piedāvās iespaidīgu skatuves šovu, kas apvieno ūdens strūklakas, gaismu, lāzerus un uguni. Šis notikums notiks 2024. gada 20. jūlijā, Lielupes plānā pretī Jelgavas pilij. Ieeja pasākumā sāksies plkst. 19:00, bet galvenais šovs plānots no plkst. 22:00 līdz plkst. 00:00, kam sekos afterparty līdz pat plkst. 5:00 no rīta.

Biļetes

Biļetes cenas svārstās no 10.50 līdz 38.50 eiro. Ir pieejamas arī ģimenes biļetes, kas nodrošina ieeju pasākumā divām dienām. Ģimenes biļete vienam pieaugušajam un bērniem maksā 40 eiro, savukārt diviem pieaugušajiem un bērniem — 55 eiro.

Apraksts

Pasākumā tiks izmantoti "The 5th element" multimediālie elementi. Ūdens strūklakas muzikāli dejos, radot 3D miglas projekcijas gaisā, kamēr uguns šovs un lāzeru gaismas radīs aizraujošu atmosfēru. Šovā skanēs populāras dziesmas no kino filmām un pasaulslaveni skaņdarbi, ko atskaņos tādi mākslinieki kā Dināra Rudāne un grupa FOTIA FIRE SHOW.

Papildus Informācija

Bērnu pasākums notiks nākamajā dienā, 21. jūlijā, no plkst. 11:00 līdz 14:00, piedāvājot atrakcijas un izklaides bērniem. Pasākumu var apmeklēt bez vecuma ierobežojumiem, un bērniem līdz 2 gadu vecumam ieeja ir bez maksas. Pasākuma laikā darbosies arī bāri un kafejnīcas, kur būs iespējams iegādāties uzkodas un dzērienus.

Lai izvairītos no garām rindām pie ieejas, ieteicams iegādāties biļetes iepriekš internetā vai degvielas uzpildes stacijās Circle K, kā arī lielajos tirdzniecības centros un Latvijas pasta nodaļās. Apmeklētājiem, kas vēlas piedalīties afterparty, jāiegādājas caurstaigājamās aproces par 2 eiro.