Punktiņš, punktiņš, komatiņš... Izrāde visai ģimenei

Piedalies.lv - Punktiņš, punktiņš, komatiņš... Izrāde visai ģimenei

Izrādes Apraksts

"Punktiņš, punktiņš, komatiņš… Точка, точка, запятая…" ir bērnu un jauniešu teātra izrāde, kas notiks Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī. Šī izrāde ir paredzēta visai ģimenei, un tās mērķis ir rosināt radošumu un iztēli caur vienkāršu grafisko zīmju - punktu, komatu un dažādu ģeometrisko formu - kombinēšanu. Izrāde piedāvā izglītojošu un izklaidējošu pieredzi, kur zīmes uz papīra lapas pārvēršas par dzīviem tēliem.

Izrādes Laiks un Vieta

Izrāde tiks rādīta 2024. gada 28. septembrī plkst. 11:00 Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra Kamerzālē. Tā ir lieliska iespēja pavadīt radošu un jautru rītu kopā ar bērniem.

Biļetes

Biļetes uz šo ģimenes izrādi ir pieejamas par cenu 15.00 eiro. Biļetes var iegādāties tiešsaistē vai teātra kasē. Aicinām apmeklētājus iegādāties biļetes savlaicīgi, lai nodrošinātu sev vēlamo sēdvietu skaitu.

Koncepts

Izrādē bērni un pieaugušie tiek aicināti piedalīties interaktīvā stāstījumā, kur viņi var palīdzēt veidot tēlus un ainavas, izmantojot vienkāršas zīmes. Lomu spēles un dziesmas papildina šo radošo procesu, padarot to par aizraujošu un mācību pilnu pieredzi.