Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Koncerts - Kāpēc man dziedāt svešu dziesmu, 8.septembris

Piedalies.lv - Koncerts - Kāpēc man dziedāt svešu dziesmu, 8.septembris

Pasākuma Apraksts

"Kāpēc man dziedāt svešu dziesmu" ir muzikāls notikums, kas notiks 2024. gada 8. septembrī Brīvdabas koncertzālē Mītava. Šis koncerts ir veltījums Latvijas šlāgermūzikas vēsturei, piedāvājot skanējumu dziesmām, kas ieguvušas popularitāti gan padomju laikā, gan mūsdienās.

Mākslinieku Sastāvs

Koncertā piedalīsies dažādi populāri latviešu estrādes mākslinieki, tostarp Normunds Rutulis, Ieva Sutugova, Uģis Roze, Lorija Vuda, Andris Ērglis, un citi. Viņi izpildīs dziesmas no "Latvijas šlāgerkanāla" zelta fonda, kas ir mīļotas daudzu paaudžu klausītāju vidū.

Koncerta Tematika

Koncerta režisors un "Latvijas šlāgerkanāla" vadītājs Igors Linga akcentē, ka šis koncerts ir iespēja atkal dzirdēt dziesmas, kas ne tikai atspoguļo Latvijas muzikālo mantojumu, bet arī palīdz saglabāt kultūras atmiņu. Koncerta programmā iekļautas dziesmas no dažādām desmitgadēm, ieskaitot dziesmas no Raimonda Paula un Imanta Kalniņa.

Biļešu Iegāde un Cena

Biļetes uz koncertu var iegādāties par cenu no 15.00 līdz 25.00 eiro, atkarībā no sēdvietas izvēles. Biļetes pieejamas "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās un tiešsaistē.

Papildus Informācija

Koncertu vadīs Latvijas Radio ētera personība Elvis Jansons, kas sola dinamisku un saistošu pasākuma gaitu.

Šis notikums ir teicama iespēja izbaudīt muzikālu vakaru vēsturiskā un skaistā vietā, apvienojot mūzikas baudījumu ar brīvdabas koncertzāles īpašo atmosfēru.