Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


6arelyhuman koncerts - Palladium, 6.decembris

Piedalies.lv - 6arelyhuman koncerts - Palladium, 6.decembris

6arelyhuman, izcilākā modernās elektroniskās deju mūzikas grupa, uzstāsies Rīgā, Palladium koncertzālē 2024. gada 6. decembrī. Šis pasākums solās būt īpašs, jo grupa ir zināma ar savu inovatīvo pieeju mūzikai un izcilo skatuves šovu. Biļetes nonāks tirdzniecībā no 6. jūnija Biļešu Serviss tīklā, bet iepriekšpārdošanā tās būs pieejamas jau no 4. jūnija FBI un Positivus festivāla koncertu kluba biedriem.

Mākslinieki

6arelyhuman, ko vada Tobijs Ārons Hamiltons, ir atzīti par vienu no vadošajiem nākotnes mūzikas veidotājiem. Viņi iemieso dažādas kultūras un mūzikas žanrus, radot unikālu "sassyscene" žanru. Grupas mūzika ir ietekmēta no populārām figūrām un žanriem, tai skaitā emo, anime un electropop, radot dzīvespriecīgu un enerģisku skanējumu.

Muzikālais Radošums

6arelyhuman ir pazīstami ar savu grafisko estētiku un aizraujošu mūzikas stilu, kas bieži tiek aprakstīts kā scenecore revival wave. Viņu dziesmas ir guvušas plašu atzinību, iekļūstot tādos sarakstos kā Spotify un Billboard Dance & Electronic. Starp viņu populārākajiem singliem ir "Pretty lil bitch", "Luv my drugz", un "Hands Up!", kas ir sajūsminājis klausītājus visā pasaulē.

Iespējas Tikties ar Māksliniekiem

Faniem būs iespēja iegādāties VIP Meet & Greet komplektu par EUR 58.14, kas ietvers tiešo satikšanos ar māksliniekiem, fotogrāfēšanās iespēju, kā arī parakstītu plakātu. Šis piedāvājums palīdzēs ciešāk iepazīt grupu un saņemt neaizmirstamu pieredzi.

Koncerta Informācija un Biļešu Iegāde

Datums un laiks: Pk 06.12.2024, 20:00. Norises vieta: Palladium Rīga. Biļetes var iegādāties tiešsaistē caur Biļešu Serviss tīklu. VIP paketes un iepriekšpārdošanas iespējas ir izcila iespēja faniem sagatavoties šim notikumam jau iepriekš.