Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Kautkaili koncerts - Palladium Riga, 29.janvāris

Piedalies.lv - Kautkaili koncerts - Palladium Riga, 29.janvāris

Notikuma Apraksts

Nostalģiskās popmūzikas grupa Kautkaili aicina uz savu līdz šim vērienīgāko koncertu, kas norisināsies 2025. gada 29. janvārī koncertzālē Palladium Rīga. Koncerts sāksies plkst. 20:00, ar biļešu cenām no 20.00 līdz 30.00 EUR.

Grupas Panākumi

Kautkaili ir pazīstami ar savu unikālo mūzikas stilu, kas apvieno 90-to gadu Latvijas alternatīvo popmūziku ar pasaulīgu soulmūziku. Grupu veido Kristīne Pāže, Didzis Bardo, un Krists Krūskops. Viņu mūzikā izceļas Kristīnes samtainā balss un inteliģentās melodijas, kas klausītājus aizved uz vēl neiepazītām jūtu pasaulēm.

Albuma un Singlu Panākumi

Grupas debijas albums “Personas kods” ir guvis plašu atzinību, tostarp iegūstot “Zelta mikrofona” nomināciju kategorijā “Gada popmūzikas albums”. Albums piedāvā pašterapeitiskus stāstus par attiecībām un emocionālām pieredzēm. Viens no albuma singliem, “Ļauj man”, ir kļuvis par hitu Latvijas radiostacijās, ieguvis “Zelta mikrofona” “Gada dziesmas” nomināciju un sasniedzis augstu vietu “Muzikālās bankas” skatītāju balsojumā.

Biļešu Iegāde un Papildinformācija

Biļetes uz Kautkaili koncertu ir pieejamas iegādei tiešsaistē. Apmeklētājiem tiek piedāvātas dažādas cenu kategorijas, ļaujot izvēlēties sev piemērotāko. Šis koncerts ir lieliska iespēja baudīt kvalitatīvu mūziku un piedzīvot emocionālu vakaru kopā ar Kautkaili. Tiekamies Palladium Rīga!