Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Elēģija - klasiskās mūzikas šedevri. Mūzika sveču gaismā.

Piedalies.lv - Elēģija - klasiskās mūzikas šedevri. Mūzika sveču gaismā.

Pasākuma Apraksts

“Elēģija” ir unikāla klasiskās mūzikas koncertprogramma, kurā tiks atskaņoti klasicisma un romantisma laikmeta meistardarbi. Koncerts notiks 2024. gada 24. jūlijā plkst. 19:00 Rīgas Sv. Pāvila evaņģēliski luteriskajā baznīcā. Biļešu cenas svārstās no 14 līdz 25 eiro.

Izceļamie Mūzikas Darbi

Koncertā galveno uzmanību piesaista tādi šedevri kā Ludviga van Bēthovena “Mēnesnīcas sonāte” un Friderika Šopēna Etīde op. 25, Nr. 12. Tāpat klausītājiem būs iespēja izbaudīt Johannesa Brāmsa Trio Nr. 3 do minorā un Sergeja Rahmaņinova Elēģiskais trio Nr. 1. Šīs skaņdarbu izvēles demonstrē komponistu emocionālo dziļumu un tehnikas meistarību.

Izpildītāji

Koncertā piedalīsies Anna Salnit (vijole), Irina Viļegžaņina (čells) un Roksana Tarvide (klavieres). Šie mūziķi ir pazīstami ar saviem izcilajiem sniegumiem un virtuozitāti, kas šajā vakarā vēl vairāk tiks uzsvērts ar simtiem sveču radīto īpašo atmosfēru un oriģinālo apgaismojumu.

Koncerta Īpatnības

Pasākums notiks ar scēnas dūmiem un teātra apgaismojumu, kas papildina muzikālo baudījumu, piešķirot tam teatrālu un noslēpumainu noskaņu. Koncerta ilgums būs aptuveni 1 stunda un 20 minūtes, un tas norisināsies baznīcas parterā pie altāra.

Papildinformācija

Šis ir lielisks veids, kā pavadīt vakaru, baudot klasiskās mūzikas šedevrus sveču gaismā, kas radīs neaizmirstamu atmosfēru un emocionālu pieredzi.