Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


bbno$ koncerts - Palladium Riga, 29.jūlijs

Article Image

Kanādas izpildītājs bbno$, kurš pazīstams ar savām populārajām TikTok dziesmām, uzstāsies 2024. gada 29. jūlijā koncertzālē Palladium Rīgā. Koncerts sāksies plkst. 19:00, un biļetes var iegādāties Biļešu Serviss tīklā, ar iespēju iegādāties biļetes par īpašu cenu pirmajās pārdošanas dienās.

Mākslinieka Sasniegumi

bbno$ ir guvis starptautisku atpazīstamību ar savu dziesmu “Lalala”, kas kļuva par pirmo vēsturē TikTok trendu, iegūstot multiplatīna statusu. 2020. gadā žurnāls Rolling Stone viņu nosauca par "Vīrusa pionieri" un vienu no gada labākajiem jaunajiem māksliniekiem. 2021. gadā viņš izdeva savu piekto studijas albumu “eat ya veggies”, kurš saturēja tādas hitdziesmas kā “edamame” un “yoga”.

Populāritāte

bbno$ ir izcili populārs sociālajos tīklos, ar vairāk nekā 2,7 miljoniem sekotāju TikTok un 1,1 miljonu sekotāju Instagram. Viņa dziesmas ir straumētas vairāk nekā 5 miljardus reižu, un tās ir iekļautas vairāk nekā 15 miljonos TikTok videoklipu, kas kopumā ir skatīti vairāk nekā 2 miljardus reižu.

Biļetes

Biļešu cena ir noteikta 49.00 EUR, un tās var iegādāties caur oficiālo pārdošanas kanālu. Tas ir lielisks iespēja baudīt mūzikas vakaru ar mākslinieku, kura radošais darbs ir iemantojis milzīgu atsaucību visā pasaulē.