BI-2 Special koncerts - Dzintaru koncertzāle, 29.augusts

Piedalies.lv - BI-2 Special koncerts - Dzintaru koncertzāle, 29.augusts

Pasākuma Apraksts

BI-2 ir populāra rokgrupa, kas savu slavu guvusi ar intensīviem un emocionāliem koncertiem. 2024. gada 29. augustā plkst. 20:00 viņi piedāvās īpašu koncertu Dzintaru koncertzālē Jūrmalā. Pasākums piedāvās iespēju dzirdēt grupas mīļākos hitus gan jaunā akustiskā, gan ierastā elektriskā skanējumā.

Biļešu Informācija

Biļešu cenas šim koncertam svārstās no 50.00 līdz 170.00 eiro, un tās var iegādāties tiešsaistē caur "Biļešu Servisu". Apmeklētājiem ir iespēja pievienot pasākumu savam kalendāram un iegādāties biļetes ērti un vienkārši.

Īpašais Piedāvājums

"Special" programma atklās grupas dziesmas jaunā veidolā, kurā tiek apvienota akustika ar rokenrolu. Šis koncerts būs īpašs ar iespēju tuvāk iepazīt grupas dalībniekus, jo starp dziesmām būs iespēja uzdot jautājumus. Pēdējoreiz akustiski koncerti no BI-2 notika vairāk kā pirms pieciem gadiem, padarot šo pasākumu par retu un ļoti gaidītu notikumu.

Jaunākais Albums

Grupa nesen prezentēja savu jaunāko albumu "Hallelujah", kura mūzika iekļauta arī šajā koncertprogrammā. Albums ir pieejams klausīšanai digitālajās mūzikas platformās, un tas ietver jaunus, aizraujošus skaņdarbus, kas noteikti pievērsīs klausītāju uzmanību.

Papildu Informācija

Pasākuma apmeklējums ir iespēja ne tikai baudīt mūziku, bet arī piedalīties kultūras dzīvē, uzlabojot savu pieredzi ar unikālu mūzikas notikumu skaistā Jūrmalas pilsētā.