Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Devendra Banhart - Rīga, Hanzas Perons, 31.jūlijs

Piedalies.lv - Devendra Banhart - Rīga, Hanzas Perons, 31.jūlijs

Amerikāņu mūziķis un mākslinieks Devendra Banharts apstiprinājis savu uzstāšanos Rīgā kā daļu no savas 2024. gada vasaras tūres. Koncerts norisināsies 31. jūlijā, Hanzas Peronā, un šis notikums būs īpašs ar to, ka Latvijā Devendra viesosies pirmo reizi. Mākslinieks, kas ir pazīstams ar savu unikālo mākslas izpausmi un saistību ar indie mūziku, šoreiz prezentēs savu jaunāko albumu "Flying Wig".

Par Mākslinieku

Devendra Banhart jau sen ir atzīts par vienu no ievērojamākajiem mūsdienu māksliniekiem indie mūzikas žanrā. Viņa mūzika, kas bieži ir iedvesmojusies no tādiem māksliniekiem kā "Grateful Dead" un japāņu dzejnieka Kobajaši Issa darbiem, ir kļuvusi par daudzu iedvesmas avotu. Devendras spēja radīt emocionālu saikni ar klausītāju ir viens no viņa lielākajiem sasniegumiem.

Par Koncertu

Šis koncerts ir ne vien iespēja dzirdēt jaunu mūziku, bet arī iespēja piedzīvot mākslinieku, kurš savā karjerā ir spējis ietekmēt plašu klausītāju loku visā pasaulē. Esam pārliecināti, ka šis pasākums piešķirs Rīgas kultūras dzīvei jaunu krāsu un aizraušanās toni, aicinot visus mūzikas mīļotājus piedalīties šajā īpašajā vasaras notikumā.