Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Rafael Cerato Afterparty - First Club, 23.augusts

Piedalies.lv - Rafael Cerato Afterparty - First Club, 23.augusts

Pasākums "Rafael Cerato (Afterparty)" ir pārcelts no sākotnējā datuma 14. jūnijā uz 23. augustu. Iegādātās biļetes paliek derīgas jaunajam datumam, un visi citi pasākuma apstākļi, ieskaitot norises vietu un laiku, paliek nemainīgi. Tā ir iespēja tiem, kuri bija plānojuši apmeklēt jūnijā, baudīt pasākumu augustā bez papildus rūpēm par biļešu atjaunošanu.

Pasākuma Informācija

"Rafael Cerato (Afterparty)" notiks Rīgā, klubā "First Club", sākot no plkst. 23:00, 23. augustā līdz 06:00, 24. augustā. Biļešu cenas svārstās no 10 līdz 25 eiro, atkarībā no iegādes laika un veida. Pasākuma dienā biļešu cena būs 25 eiro, savukārt "early bird" biļetes ir pieejamas par 10 eiro pirmajiem 300 apmeklētājiem.

Mākslinieku Profils

Rafael Cerato, pazīstams Francijas elektroniskās mūzikas mākslinieks, ir guvis atpazīstamību ar savām inovatīvām dziesmām un ir izdevis materiālu pie tādām leiblu kompānijām kā Stil Vor Talent, Diynamic un Suara. Viņš šobrīd strādā pie savas izdevniecības RITUAL, kas piedāvā unikālas mūzikas produkcijas. Pasākumā piedalīsies arī igauņu superzvaigzne Dr.Mauers un vācu mākslinieks Deniss Lī, kuri palīdzēs radīt neaizmirstamu atmosfēru.


Interesenti var sekot līdzi Rafael Cerato darbībām sociālajos tīklos, lai uzzinātu jaunākās ziņas un atjauninājumus par viņa mūziku un pasākumiem. Viņš ir aktīvs Instagram un Soundcloud, kur dalās gan ar savām dziesmām, gan ar bildēm no koncertiem un tūrēm.

Nenokavējiet iespēju piedalīties šajā elektro mūzikas notikumā, kurā piedalīsies starptautiski atzīti mākslinieki un kurš sola būt pilns ar enerģiju un jauniem muzikāliem piedzīvojumiem!