Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Universe Orchestra, Film Hits koncerts - Dzintaru koncertzāle, 7.augusts

Piedalies.lv - Universe Orchestra, Film Hits koncerts - Dzintaru koncertzāle, 7.augusts

7. augustā Dzintaru koncertzālē, Jūrmalā, notiks grandiozs koncerts "Film Hits", kurā skanēs pasaules kino mūzikas šedevri. Piedalīsies leģendārā "Universe Orchestra", kas atskaņos slavenu komponistu, tostarp Hansa Zimmera, Ennio Morricone un Johna Williamsa, skaņdarbus.

Koncerta Programma

Koncertprogrammā iekļauti skaņdarbi no tādām filmām kā "Titanic", "Marvel" filmu universs, "Harry Potter", "Pirates of the Caribbean", "Interstellar", un "Game of Thrones". Arī mūzika no filmām "Professional", "Schindler's List", "The Dark Knight", "Love Story", un "Romeo & Juliet" piepildīs vakaru ar emocijām.

"Universe Orchestra" - Pasaules Mūzikas hīti

"Universe Orchestra" ir pazīstams ar spēcīgu instrumentālo skaņojumu un profesionālu mūziķu enerģiju. Unikāls apgaismojums un efekti radīs maģisku atmosfēru, ļaujot baudīt katra skaņdarba valdzinājumu. Šis orķestris ir guvis starptautisku atzinību un iekarojis publikas sirdis visā Eiropā ar savu izcilu sniegumu.

Biļešu Iegāde

Biļetes uz šo neaizmirstamo mūzikas notikumu ir pieejamas par cenām no 30.00 līdz 75.00 EUR. Tās var iegādāties tiešsaistē, garantējot iespēju piedzīvot vienu no muzikāli bagātākajiem vakariem šovasar.

Nenokavējiet iespēju piedzīvot mūzikas lielmeistaru darbus dzīvajā izpildījumā, kas sola būt gan aizkustinoši, gan aizraujoši. Tas būs patiesi svētku vakars visiem kino un mūzikas cienītājiem.