Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Kārlis Auziņš un Simon Olderskog Albertsen koncerts, 15.augusts

Piedalies.lv - Kārlis Auziņš un Simon Olderskog Albertsen koncerts, 15.augusts

Kārlis Auziņš un Simon Olderskog Albertsen piedāvā izcilu mūzikas pieredzi, kas apvieno laikmetīgo, akadēmisko un eksperimentālo mūziku. Šis pasākums notiks 15. augustā plkst. 20:00 MDarbnīcā, piedāvājot unikālu iespēju dzirdēt šī duo izpildījuma brīvo improvizāciju, kurā ritms un melodija veido muzikālo simfoniju.

Mākslinieki

Kārlis Auziņš, izcils latviešu saksofonists un komponists, ir zināms ar saviem projektiem, kas ietver Auziņš. Čudars. Arutyunyan un daudzus citus. Viņš ir nominēts Lielajai mūzikas balvai 2022 un ieguvis plašu atzinību gan Latvijā, gan starptautiski.

Simon Olderskog Albertsen, norvēģu bundzinieks ar vairāk nekā 20 mūzikas izdevumiem, ir pazīstams ar savu enerģisko un emocionālo izpildījumu. Viņš ir spēlējis ar mūziķiem no visas Eiropas, veidojot mūziku, kas ietver plašu žanru spektru no akustiskā kamermūzikas līdz avangardam.

Muzikālā Māksla

Laikmetīgā akadēmiskā un eksperimentālā mūzika piedāvā sarežģītas kompozīcijas, kas apvieno neparastas instrumentālās un inovatīvas izpildes tehnikas. Šī mūzika eksperimentē ar laika un telpas jēdzieniem, aplūkojot sociālos, politiskos un filozofiskos jautājumus. Improvizācija ir centrālais elements, kas ļauj mūziķiem brīvi izteikt savas idejas un jūtas.

Biļešu Informācija

Biļetes cenas ir pieejams no 10.61 līdz 21.21 eiro, un tās var iegādāties tiešsaistē. Lai nodrošinātu vietu šajā ekskluzīvajā mūzikas notikumā, ieteicams biļetes iegādāties iepriekš.