Ezīšfests 2024 - Tallinas ielas kvartāls, 24.augusts

Piedalies.lv - Ezīšfests 2024 - Tallinas ielas kvartāls, 24.augusts

Šovasar, 24. augustā, radošajā Tallinas ielas kvartālā jau 12. gadu norisināsies vasaras noslēguma festivāls “Ezīšfests”, kurā viesus sagaida plaša klāsta un dažādu gaumju mūzikas apvienības, performances, mākslas aktivitātes, lieliska atpūta un smieklu pilna izklaide.

Mūzikas performances

Festivālā „Ezīšfests 2024” mūs sagaida dažādu mūzikas žanru izpildītāji, piedāvājot apmeklētājiem iespēju baudīt gan alternatīvo, gan popmūzikas, gan elektronisikās mūzikas skanējumu. Nav aizmirsts arī par māksliniekiem, kuriem patīk pārsteigt un iedvesmot publiku ar savu radošumu.

Aktivitātes un atpūta

Paralēli mūzikai, festivāls piedāvā daudzveidīgas mākslas aktivitātes, kuras ļaus šovasar veldzēties ar jaunu pieredzi un izaicinājumiem. Apmeklētāji varēs piedalīties radošajās darbnīcās un iepazīt jaunus mākslinieciskās izpausmes veidus. Tā ir lieliska iespēja brīvdienā apvienot atpūtu un radošo pašizpausmi.

Atmosfēra un izklaide

Ikviens, kurš bijis iepriekšējos „Ezīšfestos”, zina, ka festivāla burvība slēpjas tā siltajā un viesmīlīgajā atmosfērā. Lieliska atpūta ir garantēta ne tikai mūzikas un mākslas mīļotājiem, bet arī tiem, kuri vienkārši vēlas patīkami pavadīt laiku ar draugiem un ģimeni, un izbaudīt Tallinas ielas kvartāla īpašo auru.

Pagājušā gada “Ezīšfests 2023” bija īsts hīts, sapulcējot pilnu kvartālu ar viesiem no visas Latvijas, kuri tika cienāti ar gardu muzikālo rasolu un dažādiem pārsteigumiem. Arī šī gada urbānais festivāls solās būt tik pat krāšņs, piesātināts un sava "Kronis vasarai" titula cienīgs.

Biļešu iegāde

Nekavējies un ievelc kalendārā vasaras karstāko noslēguma ballīti jau tagad! Biļetes cena sākot no 11 Eur.