Pedro, Pedro, Pedro - Agatino Romero Koncerts - Valhalla Nightclub, Rīga, 27. jūlijs

Piedalies.lv - Pedro, Pedro, Pedro - Agatino Romero Koncerts - Valhalla Nightclub, Rīga, 27. jūlijs

27. jūlijā pulksten 23:00 naktsklubā Valhalla Rīga sagaida izcilu notikumu - Agatino Romero koncertu. Šī nakts solās būt neaizmirstama pieredze visiem mūzikas faniem, piedāvājot iespēju dzirdēt dzīvajā viņa globāli atzīto hitu "Pedro" un citas iemīļotas dziesmas.

Par Agatino Romero

Agatino Romero ir strauji izpelnījies slavu ar savu slavēto dziesmu “Pedro”. Šis hitsingls ir kļuvis par viņa repertuāra skaņdarbu, nostiprinot viņa starptautisko reputāciju. Romero atšķirīgais mūzikas stils un kaislīgie priekšnesumi ir savaldzinājuši skatītājus visā pasaulē. Viņa koncerti vienmēr ir intensīvi un emocionāli, piesaistot daudz klausītāju no dažādām pasaules malām.

Naktskluba Valhalla uzstāšanās

Naktsklubā Valhalla Romero gaidāmā uzstāšanās solās būt izcils notikums. Īpašu atmosfēru radīs gan Romero mūzika, gan arī kluba unikālais interjers un gaisotne. Līdzjutējiem būs ekskluzīva iespēja tiešraidē piedzīvot “Pedro” un citas iemīļotas dziesmas. Šis būs koncerts, kuru noteikti nevēlies palaist garām!

Biļešu iegāde

Biļetes uz šo neaizmirstamo nakti pieejamas par cenu 10.00 EUR. Pasteidzieties, jo biļešu skaits ir ierobežots, un interese par šo notikumu ir liela. Lai nodrošinātu sev vietu šajā izcilajā mūzikas vakarā, iegādājieties biļetes laicīgi.

Norises vieta un laiks

  • Datums: 27. jūlijs 2024
  • Laiks: 23:00
  • Norises vieta: Valhalla Nightclub, Rīga

Nepalaidiet garām šo unikālo iespēju piedzīvot dzīvajā Agatino Romero un viņa mūziku. Tā būs nakts, kas paliks atmiņā ilgi!

Papildu informācija

Biļešu skaits ir ierobežots, tāpēc pasteidzieties un iegādājieties biļetes jau tagad, lai nodrošinātu savu vietu šajā grandiozajā pasākumā!