Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Ed Sheeran 2024 Tour - Kauņa, 3. un 4. augusts

Piedalies.lv - Ed Sheeran 2024 Tour - Kauņa, 3. un 4. augusts

Lietuvas Vienīgais Eda Šīrana Šovs Baltijā

3. un 4. augustā, nesen atjaunotajā S. Darjusa un S. Girēna stadionā Kauņā uzstāsies pasaules popmūzikas superzvaigzne Eds Šīrans. Šovs notiks viņa fenomenālās "+ – = ÷ x Tour" ("The Mathematics Tour") turnejas ietvaros ar absolūti unikālu 360 grādu skatuvisko un audiovizuālo uzbūvi.

Zināms, ka koncerta īpašā viesa statusā apstiprināts britu dziedātājs Kalums Skots, taču ļoti iespējams, ka viņš nebūs vienīgais. Šī būs Eda Šīrana vienīgā uzstāšanās visā Baltijā, kamēr stadiona ietilpība ir un paliek ierobežota, tāpēc nepalaid garām savu iespēju iegādāties biļeti laikus!

Biļešu Pārdošana

Biļešu tirdzniecība 4. augusta koncertam sāksies 30.oktobrī, plkst. 10.00 visā www.bilesuserviss.lv tīklā.

Skatuves Uzbūve

Pagājuši jau pieci gadi kopš iepriekšējās reizes, kad megazvaigzne Eds Šīrans uzstājās Baltijā, un šoreiz apmeklētāji varēs piedzīvot viņa visiespaidīgāko šovu. Cilindriskā skatuves konstrukcija, kas lēni rotējot, nodrošina to, ka mūziķis vienmēr atrodas ar seju pret saviem faniem, un 360 grādu displejs virs skatuves garantē elpu aizraujošu pieredzi.

Seši ģitāras mediatora formas ekrāni, uz kuriem projicē tuvplāna skatus, papildināti ar krāšņiem, bet diskrētiem pirotehniskajiem efektiem, radīs bagātīgu un satriecošu vizuālo prezentāciju.

Turnejas Programma

Matemātikas tūres koncepcija ir vienkārša, bet atbildīga: apkopot Šīrana lielākos hitus pēdējo 12-13 gadu laikā. Tāpēc koncerta sarakstā iekļauti visi populārākie hiti kā:

  • Shivers
  • The A Team
  • Castle on the Hill
  • Thinking Out Loud
  • Photograph
  • Perfect
  • Shape of You
  • Bad Habits
  • Galway Girl

Un vēl daudzas citas mūzikas fanu iemīļotas dziesmas.

Par Edu Šīranu

Bez pārspīlējumiem Eds Šīrans ir viens no visu laiku veiksmīgākajiem izpildītājiem un dziesmu autoriem. Ar 7 pilnapjoma studijas albumiem, 17 mazapjoma albumiem un 65 singliem viņa ieraksti pārdoti vairāk nekā 150 miljonos eksemplāru. Šīrans ir ieguvis 185 balvas un 467 nominācijas.

Līdz šim katra no Šīrana četrām pasaules turnejām pārspēja rekordus, un iepriekšējo "Divide Tour" apmeklēja gandrīz 9 miljoni cilvēku. Nav šaubu, ka "The Mathematics Tour" savā ziņā pārspēs pat šos ciparus.

Nepalaidiet iespēju piedzīvot šo episko pasākumu klātienē!