Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


MESA koncerts - Jelgavas novads, Brankas, 21.augusts

Piedalies.lv - MESA koncerts - Jelgavas novads, Brankas, 21.augusts

Trešdien, 2024. gada 21. augustā, plkst. 18:00 tiks aizvadīts sezonas noslēguma dārza svētku koncerts Branku Brančotavā. Šo notikumu neizlaidīs neviens mūzikas mīlis, jo uzstāsies MESA ar savējo pirmo publiski akustisko koncertu šovasar. Tas būs īpašs notikums arī ģimenēm, jo bērniem līdz 4 gadu vecumam (ieskaitot) ieeja ir bezmaksas. Ierobežotā daudzumā pieejamas arī bērnu biļetes par 0 EUR.

Vakars ar Mūziku

MESA, kuru daudzi pazīst arī kā hiphopa izpildītāju Gacho, pārsteigs ar daudz intīmāku muzikālo pieredzi, radot maģisku vakaru pilnu ar personiskām pieredzēm un iedvesmojošām dziesmām. Par atmosfēru un ritmiskām sajūtām rūpēsies arī DJ DUBRA.

Vakars solās būt ne tikai muzikāli, bet arī kulināri baudāms. Branku Brančotavas komanda pavāra Andra Liberta vadībā piedāvās dažādus street food gardumus – tako, picas, cukurvati, popkornu un saldējumu. Fans of Oyster iepazīstinās viesus ar austeru un dzirkstošo vīnu pasauli, savukārt pasaulē atzītais bārmenis Andris Reizenbergs kopā ar savu komandu parūpēsies par dažādiem dzērieniem.

Aktivitātes

Koncerts Branku Brančotavā ir paredzēts visiem vecumiem. “Tuvu jaunieši” būs sagatavojuši dažādas aktivitātes jaunākajiem koncerta apmeklētājiem. Turklāt izglītības iniciatīva “Ziedoņa klase” koncerta laikā veidos vides objektu “Skolotājs ir Personība”, kurā ikvienam būs iespēja būt daļai no izveides procesa.

Biļetes

Pasākums sāksies plkst. 18:00 ar dārza svētku atvēršanu, DJ uzstāšanās sāksies plkst. 20:00 un koncerts beigsies ap plkst. 22:55 ar noslēguma dziesmu no DJ DUBRA.

Biļetes cena ir 35 EUR, taču tiem, kuri ir jaunāki par 18 gadiem, ieeja ir bezmaksas, “iegādājoties” 0,00 EUR biļeti Biļešu Paradīzes mājas lapā. Pirmās 500 biļetes ir bezmaksas, pēc tam cena būs 12,50 EUR.

Ieteikumi Apmeklētājiem

  • Pasākums ir brīvā formātā, bez konkrētām sēdvietām – būs pieejami pufi, paletes ar spilveniem, šūpuļtīkli, soli, galdi un krēsli ēdamzonās.
  • Galdiņus nav iespējams rezervēt.
  • Pasākumā nav atļauts ienākt ar saviem dzērieniem un ēdieniem.
  • Mīļdzīvniekus aicinām atstāt mājās.

Uz tikšanos dārza svētkos un neaizmirstamā vakara noskaņā Brankās!