Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Bermudu Divstūris - Jelgavas novads, Brankas, 31.jūlijs

Piedalies.lv - Bermudu Divstūris - Jelgavas novads, Brankas, 31.jūlijs

Pasākuma informācija

Šī gada 31. jūlijā Branku Brančotavā Jelgavas novadā, Brankās uz Saules ielas 2, norisināsies grandiozi dārza svētki. Ieeja pasākumā sākas no 18:00, un visiem bērniem līdz 4 gadu vecumam (ieskaitot) ieeja būs bez maksas. Tomēr, jāņem vērā, ka bērni līdz 13 gadu vecumam būs ielaisti pasākumā tikai pieaugušo uzraudzībā. Biļetes ir pieejamas sākot no 0 EUR, taču bērnu bezmaksas biļetes ir ierobežotā daudzumā.

Pasākuma Programma

Branku Brančotavā dārza svētkus spridzinās populārais repa duets Bermudu Divstūris. Šis duets, pazīstams kā Bicepss un Tricepss, ies uz skatuves plkst. 20:00 un kārtīgi izkustinās gan lielus, gan mazus pasākuma viesus. Lai saglabātu svētku atmosfēru, DJ All-Viss līdz pat plkst. 22:55 rūpēsies par ritmisku muzikālo fonu.

Izbaudiet kulināro piedzīvojumu

Par gardiem ēdieniem parūpēsies Branku Brančotavas pavārs Andris Liberts ar savu komandu. Viņi piedāvās dažādus street food gardumus, tostarp tako, picas, cukurvati, popkornu un saldējumu. Par dzērieniem rūpēsies pasaulē atzītais bārmenis Andris Reizenbergs ar savu profesionālo komandu.

Bērniem domātas aktivitātes

Lai arī mazākajiem pasākuma viesiem būtu interesanti, Tuvu jaunieši būs sagatavojuši dažādas aizraujošas aktivitātes. Izglītības iniciatīva Ziedoņa klase veidos vides objektu "Skolotājs ir Personība", kur katrs apmeklētājs varēs būt daļa no šī projekta.

Biļešu cenas

Biļetes uz pasākumu var iegādāties Biļešu Paradīze mājaslapā. Pirmās 500 biļetes ir pieejamas par brīvu, turpmākās - 12,50 EUR (sākot no 5 gadu vecuma). No 18 gadu vecuma biļešu cena būs 25 EUR. Pie pasākuma norises vietas ir paredzētas dažādas brīvas formāta sēdvietas, piemēram, pufi, šūpuļtīkli, galdi un krēsli ēdamzonās.