Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Lords of the Sound - Rīga, 10.novembris

Piedalies.lv - Lords of the Sound - Rīga, 10.novembris

Lords of the Sound "Music is Coming" koncerts Rīgā

Šī gada 10.novembrī, Rīgā norisināsies izcils mūzikas notikums - Lords of the Sound koncerts. Īpašā programmā, kas nosaukta "Music is Coming", klausītājiem tiks piedāvāta neaizmirstama muzikālā pieredze. Koncerts turpināsies no 10.novembra līdz 12.novembrim, dodot iespēju izbaudīt šo pasākumu dažādos laikos. Svētku koncerti sāksies 10.novembrī plkst. 19:00 un noslēgsies 12.novembrī plkst. 20:30.

Biļetes un cenas

Lai piedalītos šajā unikālajā notikumā, biļetes var iegādāties par cenu no 24.90 līdz 64.90 eiro. Cenas mainās atkarībā no izvēlētās sēdvietas, tāpēc katram būs iespēja izvēlēties sev piemērotāko biļeti. Biļešu iegāde pieejama dažādās tirdzniecības vietās, kas nodrošinās ērtu un ātru piekļuvi pasākumam.

Par koncertu

Lords of the Sound ir pazīstams ar saviem emocionāli uzlādējošiem un grandioziem priekšnesumiem, kas vienmēr piesaista plašu auditoriju. "Music is Coming" solās būt īpaša programma, kas apvienos skaistākos skaņdarbus un tematiskas melodijas, radot neaizmirstamu pieredzi.

Ko sagaidīt?

Pasākuma apmeklētāji varēs izbaudīt augstas kvalitātes muzikālo priekšnesumu, kur katrs mūzikas gabals būs kā īpašs stāsts. Lords of the Sound ir pazīstami ar savu spēju radīt spēcīgas un aizraujošas emocijas, kas aizskar pat viscietāko sirdi. Nav svarīgi, vai esat šo mākslinieku ilggadējs fans vai arī iepriekš neesat dzirdējuši viņu darbu - šis koncerts ir piemērots katram, kurš vēlas pavadīt vakaru lieliskā muzikālā noskaņā.

Nepalaidiet garām šo brīnišķīgo iespēju piedzīvot Lords of the Sound dzīvā izpildījumā!