Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


AC/DC Tribute Show Highway To Symphony ar simfonisko orķestri - Rīga, 9.novembris

Piedalies.lv - AC/DC Tribute Show Highway To Symphony ar simfonisko orķestri - Rīga, 9.novembris

Lielisks mūzikas vakars Rīgā

Šī gada 9. novembrī Rīgā notiks ilgi gaidītais muzikālais pasākums - AC/DC Tribute Show "Highway To Symphony" ar simfonisko orķestri. Koncerts solās būt neaizmirstams piedzīvojums ikvienam rock mūzikas cienītājam.

Kāpēc apmeklēt šo pasākumu?

Pasākums piedāvā unikālu iespēju dzirdēt leģendārās AC/DC dziesmas jaunā, vēl nebijušā skanējumā. Mūzikas mīļotāji varēs baudīt gan klasiskos rock hītus, gan simfoniskā orķestra izcilo muzikalitāti. Šī skaņu kombinācija sniegs neaizmirstamu pieredzi katram apmeklētājam.

Papildus informācija

Koncerts sāksies 9. novembrī plkst. 19:00 un turpināsies līdz 11. novembrim, kad noslēgsies pēdējais priekšnesums plkst. 19:50. Biļešu cenas svārstās no 24.90 līdz 64.90 eiro, kas ļauj izvēlēties atbilstošu vietu un cenā balstītu komfortu.

Apmeklētājus sagaida ne tikai lieliska rock mūzika, bet arī krāšņa skatuves uzstāšanās ar gaismām un specefektiem. Simfoniskā orķestra mākslinieki parūpēsies par to, lai koncerts būtu daudzveidīgs un muzikāli pilnvērtīgs.

Ja esi rock mūzikas entuziasts vai vienkārši vēlies izbaudīt kvalitatīvu mūzikas vakaru, tad AC/DC Tribute Show "Highway To Symphony" ar simfonisko orķestri ir pasākums, kuru nedrīkst palaist garām. Sāc plānot savu vakaru jau tagad un gatavojies neaizmirstams piedzīvojumam Rīgā!