Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Saulkrastu Ostas svētki - Zvejniekciems, 10.augusts

Piedalies.lv - Saulkrastu Ostas svētki - Zvejniekciems, 10.augusts

Sestdien, 10. augustā, plkst. 20:00

Mēs ielūdzam jūs uz Saulkrastu Ostas svētkiem Skultes ostā, kas norisināsies industriālajā vidē brīnišķīgā vietā pie jūras.

Pasākuma vakars notiks ar muzikālu programmu un saulrieta koncertu, radot unikālu atmosfēru. Svētki jau trešo gadu pulcēs apmeklētājus no visas Latvijas, lai baudītu labāko latviešu mūziku un izklaides.

Bagātīga muzikālā programma

Vakars sāksies ar īpaši veidotu koncertu, kurā izskanēs mūzika no teātra izrādēm un blēņu stāsti par pasaules slaveno fantazētāju baronu Minhauzenu. Šajā koncertā piedalīsies Latvijā labi pazīstami aktieri un mūziķi, tostarp:

  • Dita Lūriņa
  • Agnese Budovska
  • Lelde Dreimane
  • Mārtiņš Brūveris
  • Raimonds Celms
  • Gundars Grasbergs

Barona Minhauzena jeb vakara namatēva lomā iejutīsies Ivars Kalniņš, kurš šo lomu jau ir atveidojis uz Dailes teātra skatuves. Skatītājiem tiks piedāvāta iespēja izbaudīt īpaši atlasītas teātra mūzikas pērles no Latvijas labākajiem komponistiem, piemēram, Ulda Stabulnieka, Jura Karlsona, Artura Maskata, Mārtiņa Brauna, Zigmara Liepiņa un Raimonda Paula daiļrades.

Muzikālās ēverģēlības “Patiesība par Minhauzenu” režisore Marija Bērziņa piedāvā: "Vai Minhauzens stāsta patiesību vai ir melis? Varbūt viņš ir vientuļnieks, kuram patīk uzburt prieku sevī un citos, uzaicinot ciemos dažādus tēlus, lai iegrieztu notikumus neparedzamā virpulī."

Avatara disko - non-stop ballīte

Pēc muzikālā koncerta sekos virtuālā disko ballīte AVATAR DISKO, kuru vadīs maestro Kristaps Krievkalns. Šī non-stop ballīte ilgs līdz pusnaktij, piedāvājot labākos latviešu hitus no Ivo Grīsliņa – Grīšļa, Elīnas Krastiņas un virtuālo dziedātāju izpildījumā.

Pasākuma dalībnieki varēs baudīt mūziku un dejot visa vakara garumā, radot neaizmirstamu pieredzi visiem svētku apmeklētājiem.

Papildu informācija

Pasākumā būs pieejamas sēdvietas, tāpat arī ieeja būs bezmaksas bērniem līdz 10 gadu vecumam (iesk.). Biļetes sākot no 15€ ir pieejamas iegādei internetā un tirdzniecības vietās.

Iespēja izbaudīt Saulkrastu Ostas svētkus ir unikāla, tāpēc aicinām ikvienu piedalīties šajā notikumā, kas piedāvās ne vien lielisku muzikālo programmu, bet arī īpašu noskaņu un atmosfēru industrijas vidē pie jūras.

Tiekamies 10. augustā Skultes ostā!