Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Rēzekne svin! Svētku lielkoncerts un Disko nakts - Rēzekne, 3.augusts

Piedalies.lv - Rēzekne svin! Svētku lielkoncerts un Disko nakts - Rēzekne, 3.augusts

Tradīcija turpinās

Pērn aizsāktā tradīcija Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā rīkot vasaras lielkoncertu kļuvusi par labu tradīciju. Pateicoties lielajai skatītāju interesei un pārpildītajai skatītāju estrādei, rīkotāji un Rēzeknes pilsētas pašvaldība ir nolēmusi, ka koncertam jānotiek arī šogad – augusta pirmajā nedēļā. Šī gada 3.augustā plkst. 20.00 ikviens populārās mūzikas cienītājs tiks gaidīts Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā notiekošajā lielkoncertā.

Jauni mākslinieki un programma

Šogad koncerts pārsteigs ar jaunu mākslinieku sastāvu un jaunu programmu. Uz skatuves kāps skatuves leģendas – dziedātāji Žoržs Siksna, Viktors Lapčenoks un Andris Daņiļenko, kā arī iemīļotie aktieri Zigurds Neimanis un Veronika Plotņikova, un Roberto Meloni. Par pavadījumu gādās mūziķu grupa «ARMaestro» Anatolija Livčas vadībā. Koncertā skanēs populārās dziesmas «Genovena», «Muļķe sirds», «Mēmā dziesma», «Tā es tevi mīlēšu» un citas.

Disko nakts

Pēc lielkoncerta pasākums turpināsies ar nakts ballīti «No 80.gadiem līdz mūsdienām», kopā ar vienu no labākajiem ballīšu DJ Robertu Leijasmeijeru. DJ Roberts Leijasmeijers sola: «Man būs liels prieks piedalīties pasākuma nakts daļā DJ lomā. Rēzeknē nekad ballītes neesmu spēlējis, taču zinu, ka tur ir trakulīgi ballētāji, kurus priecāšos satikt pasākumā. No manis – visu laiku labākā deju mūzika. Iegriezīsim enerģisku svētku ballīti visi kopā; izdejoties varēs visi, un mūzika būs jebkura gaumei!»

Biļetes

Biļetes var iegādāties «Biļešu Paradīzes» tīklā. Tuvojoties pasākumam, biļešu cenas paaugstināsies. Koncerta biļete derīga arī nakts ballītei. Biļetes tikai uz nakts ballīti varēs iegādāties uz vietas estrādē no plkst. 22.00. 

Rēzekne svin! Būsim kopā un baudīsim neaizmirstamu vakaru ar lielisku latviešu mūziku un dejām!