Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Intars Busulis un Abonementa Orķestris - Līgatne, 10.augusts

Piedalies.lv - Intars Busulis un Abonementa Orķestris - Līgatne, 10.augusts

Sestdienā, 2024. gada 10. augustā, Līgatne gaida jūs uz vienu no vasaras aizraujošākajiem notikumiem - jaudīgais brīvdabas lielkoncerts jaunajā Zeit pagalma skatuvē. Vakara galvenais varonis būs neviens cits kā Intars Busulis un Abonementa Orķestris. Tas būs neaizmirstams muzikālais ceļojums, kas radīs neaizstājamas atmiņas un prieka mirkļus.

Lielisks iesākums ar X faktora finālisti Luka

Koncertu iesildīs talantīgā un unikālā x-faktora fināliste Luka, kura savu spēcīgo balsi un harizmātisko personību noteikti atstās lielu iespaidu uz ikvienu klausītāju. Noteikti ierodies laicīgi, lai nepalaistu garām šo uzstāšanos!

Afterparty ar Duetu Bujāns un DJ Straumi

Lielkoncerta noskaņā vakara otrajā daļā par mīlestības viļņiem un deju plūdiem gādās duets Bujāns. Šis pasaules līmeņa duets izklaidēs un aizraus ar savu muzikālo sniegumu, kas nav atstājams novārtā.

Vakaru spektakulāri noslēgs DJ Straume, kurš pacels ballīti līdz pat debesīm ar savām episkiem miksiem un enerģisku uzstāšanos. Tas solās būt ne tikai koncerts, bet īsta izklaides eksplozija!

Papildus informācija

Biļetes un cenas

  • Biļešu cenas sākas no 37€.
  • Bērniem līdz 7 gadu vecumam, ieeja koncertā bez maksas.

Biļetes pieejamas Zeit Cafe, zeit.lv/veikals un visās Biļešu Paradīzes kasēs. Rezervējiet savas vietas savlaicīgi, lai nodrošinātu dalību šajā fantastiskajā notikumā.

Vieta un laiks

Koncerts norisināsies Zeit radošajā kvartālā, Līgatnē, Gaujas ielā 4. Tas tiks atklāts 10. augustā plkst. 20:00. Neaizmirstiet pievienot šo datumu savos kalendāros un pulcēt draugus, radus un kaimiņus, lai kopīgi piedzīvotu lielāko vasaras brīvdabas koncertu Līgatnē.

Izbaudīsim visu vakaru kopā, jo Līgatnes lielkoncerts - tas ir notikums, ko nevar palaist garām!