Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Limbažu pilsētas svētki un koncerts - Limbaži, 3.augusts

Piedalies.lv - Limbažu pilsētas svētki un koncerts - Limbaži, 3.augusts

Limbažu pilsētā 3.augustā norisināsies Limbažu pilsētas svētki, kas sola daudzveidīgu un aizraujošu kultūras pasākumu programmu visām paaudzēm. Svētki norisināsies Limbažu estrādē, sākot no plkst. 19:00.

Bagātīga koncertprogramma

Svētku vakara programmu iesāks koncertprogramma "Mums paveiksies" plkst. 19:00. Uz skatuves kāps tādi ievērojami mūziķi kā Andris Ērglis, Antra Stafecka, Normunds Pauniņš, Luka, trio "Oranžās", kā arī muzikālā apvienība Jura Kristona vadībā. Koncerta vadītājs būs enerģiskais Valters Krauze. Tas solās būt emocionāli bagāts un pacilājošs piedzīvojums.

Grupa Carnival Youth uzstāšanās

Plkst. 21:00 uz skatuves kāps populārā grupa Carnival Youth, kas pazīstama ar savu dzīvīgo un unikālo skanējumu. Viņu mūzika ir ieguvusi daudzus klausītāju sirdis gan Latvijā, gan ārvalstīs. Šī ir lieliska iespēja dzirdēt viņus dzīvajā izpildījumā.

Hip-hop mūziķis Fiņķis un DJ Martin Alex

Svētku noslēguma daļā, plkst. 23:00, uzstāšanos sāks hip-hop mūziķis un tekstu autors Fiņķis, kopā ar DJ Martin Alex. Viņu uzstāšanās garantē aizraujošu deju un mūzikas nakti, kas sagādās neaizmirstamus brīžus visiem klātesošajiem.

Papildus informācija

Biļetes uz koncertu un balli ir pieejamas iepriekšpārdošanā par cenu 5,00 eiro. Svētku dienā biļešu cena būs 10,00 eiro. Bērniem līdz 7 gadu vecumam (ieskaitot) ieeja būs bezmaksas, kā arī personām ar I grupas invaliditāti.

Limbažu pilsētas svētki ir brīnišķīga iespēja pavadīt sestdienu radošā un pozitīvā atmosfērā, baudot lielisku mūziku un atraktīvus priekšnesumus. Noteikti ņemiet līdzi ģimeni un draugus, lai piedzīvotu neaizmirstamus mirkļus kopā!