Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Intara Busuļa solo koncerts Spēlē savā burvju flautā - Jūrmala, 18.augusts

Piedalies.lv - Intara Busuļa solo koncerts Spēlē savā burvju flautā - Jūrmala, 18.augusts

Svētku Pasākums Dzintaru Koncertzālē

  1. gada 18. augustā plkst. 19:00 Dzintaru Koncertzāles Lielajā zālē Jūrmalā notiks īpašs Intara Busuļa solo koncerts “Spēlē savā burvju flautā”. Šis pasākums būs neaizmirstams vakars, kura laikā koncertzālē skanēs gan jaunā albuma dziesmas, gan labi zināmie hiti.

Jaunā albuma prezentācija

Pēc piecu gadu pārtraukuma Intars Busulis kopā ar Abonementa orķestri laidis klajā jaunu albumu "Spēlē savā burvju flautā". Albums sastāv no 17 kompozīcijām, kuru autors ir pats Intars Busulis un komponists Kārlis Lācis. Busulis saka: “Albums ir bagāts ar ļoti dažādām dziesmām, tādi esam arī mēs un mūsu klausītāji.”

Drosmīgi dziesmu stāsti

Jaunais albums sevī ietver dažādus stāstus, kas ir drosmīgi un emocionāli. “Popmūzikai netipiski daudz, ko teikt," atklāj Intars Busulis. Tā ir iespēja izbaudīt visdažādāko žanru dziesmas, kuru stāsti aptver gan dokumentālas tēmas, gan augstākas un vispārinātākas virsotnes.

Abonementa orķestra dalībnieki

Kopā ar Intaru Busuli koncertos piedalīsies arī Abonementa orķestris. Tajā muzicē Kārlis Lācis (taustiņinstrumenti), Kaspars Zemītis (ģitāra), Kaspars Grigalis (bungas), Edvīns Ozols (bass), Māris Jēkabsons (saksofons), Vineta Elksne (čells), Karīna Tropa (vokāls), Kristīne Pastare (vokāls) un Alise Kante-Onzule (vokāls).

Biļetes un cenas

Biļešu cenas sākas no 25€, tomēr tās ātri tiek izpārdotas, un dažas kategorijas jau ir izpirktas. Svarīgi iegādāties biļetes laicīgi, lai nodrošinātu vietu šajā neaizmirstamajā notikumā.

Koncerts būs iespēja ne tikai klausīties fantastiskas dziesmas, bet arī būt klātienē, kad muzikālie stāsti atdzīvojas. Bērniem līdz 7 gadu vecumam (ieskaitot) ieeja ir bezmaksas, tāpēc ir lieliska iespēja kopā ar ģimeni pavadīt vakaru lieliskā atmosfērā.