Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Dakota koncerts - Liepāja, Pegaza pagalms, 29.augusts

Piedalies.lv - Dakota koncerts - Liepāja, Pegaza pagalms, 29.augusts

Lustīgākais vasaras noslēguma pasākums ar iemīļoto latviešu kantrī mūzikas grupu "Dakota"! Svētkos gaidīti ir visi – gan liepājnieki, gan pilsētas viesi. 29. augustā Pegaza Pagalmā būs iespēja izbaudīt neaizmirstamu vakaru ar aizraujošu dziesmu un deju programmu.

Par grupu Dakota

Grupa "Dakota" dibināta 1997. gadā un ir labi pazīstama Latvijā. Visvairāk viņus atpazīst pēc populārajām dziesmām "Kurtizāņu ugunskurs" un "Dzeltenie aizkari". 29. augustā viņi iekustinās Pegaza Pagalmu ar saviem hitu izpildījumiem un enerģijas pilno priekšnesumu.

Pasākuma norises vieta un laiks

Pasākums notiks Liepājā, Pegaza Pagalmā, Kuršu iela 20. Pasākuma sākums paredzēts plkst. 20:00, bet ieeja būs atvērta jau no 19:00. Pasākums ilgs trīs stundas.

Biļešu iegāde

Ieeja pasākumā ir bezmaksas bērniem līdz 7 gadu vecumam (ieskaitot). Biļešu cenas sākas no 10 €, un tās iespējams iegādāties gan internetā, gan biļešu tirdzniecības vietās.


Neaizmirstiet būt pareizajā vietā un laikā - 29. augustā Pegaza Pagalmā! Svētkus rada cilvēki, tāpēc pievienojies un svini kopā ar grupu "Dakota". Tas būs lielisks veids, kā noslēgt vasaru ar mūzikas un prieka pilnu vakaru.