Marijas Naumovas Koncerts Kādā jaukā dienā - Viļaka, 3.augusts

Piedalies.lv - Marijas Naumovas Koncerts Kādā jaukā dienā - Viļaka, 3.augusts

Šī gada 3. augustā Viļaka ezera krastā, pilsētiņa ar savu gleznaino dabu un siltajām viesmīlības tradīcijām, aicinās visus uz īpašu pasākumu, kas līksmos gan mazos, gan lielos. Dienas programma būs bagāta ar aktivitātēm visai ģimenei, kā arī neatkārtojamu mūzikas piedzīvojumu.

Bērnu Rīts un Dienas Aktivitātes

Pasākums sāksies jau no plkst. 10.00 ar Bērnu Rītu, kurā būs dažādas spēles, atrakcijas, sejas apgleznošana un pat izjādes ar zirgiem. Tas būs brīnišķīgs laiks, lai bērni izbaudītu vasaras prieku un jautrību Viļakas brīvdabas estrādē.

Viļakas Vissvētās Jēzus Sirds Romas Katoļu Baznīcā

Plkst. 16.00 Vissvētās Jēzus Sirds Romas katoļu baznīcā notiks Astoto vēsturisko ērģeļu mūzikas svētki ar koncertu "Mūzika debesīm". Šajā pasākumā piedalīsies izcilas mūziķes - Ilona Birģele (ērģeles) un Ilze Grēvele-Skaraine (soprāns). Ieeja koncertā par ziedojumu.

Marijas Naumovas Koncerts

Dienas kulminācija būs šarmantās mākslinieces un fantastiskās balss īpašnieces Marijas Naumovas koncerts "Kādā jaukā dienā", kas notiks plkst. 20.00. Kopā ar Mariju uzstāsies pavadošā grupa:

  • Rolands Beļevičs (taustiņi, akordeons)
  • Jegors Kovaikovs (ģitāra)
  • Norberts Skraucis (kontrabass)
  • Andris Buiķis (sitamie instrumenti)
  • Kristaps Krievkalns (taustiņi)
  • Rodrigo Manfritti (perkusijas)
  • Ingus Feldmanis (ģitāra)

Šis koncerts solās būt neaizmirstams vakars ar mūzikas skaņām, kas pieskarsies katra apmeklētāja sirdij.

Gardumi un Vietējie Ražotāji

Dienas gaitā un arī nakts ballē apmeklētājiem būs iespēja baudīt gardumus no vietējiem ražotājiem, kas piedāvās dažādus ēdienus, dzērienus un citus labumus.

Biļetes un Cena

Biļetes uz Marijas Naumovas koncertu iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā par 15 EUR. Kā arī pasākuma dienā biļete maksās 20 EUR. Biļetes pieejamas "Biļešu paradīze" kasēs un internetā.

Nenokavē šo unikālo iespēju pavadīt neaizmirstamu dienu un vakaru Viļakā!