Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Ieva Akurātere. Aivars Hermanis, Koncerts Vēlēšanās - Gors, Rēzekne, 11.augusts

Piedalies.lv - Ieva Akurātere. Aivars Hermanis, Koncerts Vēlēšanās - Gors, Rēzekne, 11.augusts

GORS vēstniecība latviešu kultūrā piedāvā neaizmirstamu koncertu "Vēlēšanās," kurā uzstāsies vieni no Latvijā mīlētākajiem mūziķiem — Ieva Akurātere un Aivars Hermanis. Pasākums notiks 2024. gada 11. augustā plkst. 17:00 Latgales vēstniecības GORS Mazajā zālē, Rēzeknē.

Pasākuma Programma

Koncertā skanēs dziesmas no Ievas Akurateres un Aivara Hermaņa albumiem “Vēlēšanās”, “Klusums starp mums” un “Plīvošana ar pilsētu”. Kā arī populāri skaņdarbi no Ievas Akurateres ilggadējā repertuāra.

Albuma "Vēlēšanās" dziesmu teksti ir īpaši sievišķīgi, jo tos radījušas dzejas autores sievietes. Vairumam dziesmu vārdi ir pašas Ievas Akurateres radīti, bet izmantota arī V. Belševicas un K. Čerijas dzeja.

Par Koncertu

Koncerts ir Aivara Hermaņa veidots muzikāls stāsts par pasauli, kurā, bez dramatiskiem notikumiem, mājo arī atmiņas, paredzējumi un inspirāciju radītas cerības. Hermana komponētā skaņu atmosfēra rada tēlainu un emocionāli bagātu klausīšanās pieredzi.

Papildus informācija

Koncertā apmeklētājiem tiek piedāvāta bērnu istaba, kas pieejama pusstundu pirms pasākuma sākuma. Istaba ir domāta bērniem vecumā no trīs līdz septiņiem gadiem un ir bez maksas.

Biļetes

Biļetes uz šo pasākumu ir pieejamas par cenu no 12€.