Katrīna Gupalo, Akustiskas vasaras terasē - Valmiera, 24.augusts

Piedalies.lv - Katrīna Gupalo, Akustiskas vasaras terasē - Valmiera, 24.augusts

Vasaras noskaņa ar Katrīnu Gupalo

Mjau! 24.augustā Valmierā, Restorāns Akustika laipni aicina uz izcilu muzikālu pieredzi akustiskās mūzikas cienītājiem. Šajā datumā ar savu vasaras solo koncertprogrammu pie mums viesosies lieliskā Katrīna Gupalo!​​ Pasākums norisināsies sestdienā, sākot no pulksten 19:00, un solās būt neaizmirstams piedzīvojums gan mūzikas, gan emocionālā ziņā.

Mūzikas skaņas un atmosfēra

Šajā koncertā Katrīna Gupalo aicinās savus klausītājus izbaudīt mūziku tieši tādā skanējumā, kādā tā ir radusies - akustiski, vienīgi balss un klavieru skaņās. Būdama profesionāla pianiste un dziedātāja, Katrīna rada krāsainas, spilgtas un emocionālas skaņu gleznas, kas noteikti aizkustinās katra klausītāja sirdi.

Koncerta programma

Vakara gaitā skanēs romantiskās kompozīcijas, piemēram, "Klusums atbrīvo", "Tornado" un "Zefīrs", kā arī sievišķīgās melodijas "Svārki", "Man ar Tevi" un "Johnny Depp". Neizpaliks arī enerģijas pilnās dziesmas "Dur Prom", "Kamēr pret sauli kāpu" un rotaļīgie opusi "The Cat’s Song", "Korgiji" un "Masas". Papildus skanēs arī klausītāju iemīļotās Imanta Kalniņa un Raimonda Paula dziesmas, kā arī vairākas romantiskas kompozīcijas ukraiņu, franču un itāļu valodā.

Vieta un formāts

Pasākuma norises vieta ir restorāna “Akustika” vasaras terase, kas nodrošinās ne tikai muzikālo baudījumu, bet arī patīkamu atmosfēru zem zilām debesīm un zaļām liepām. Koncerta laikā īpaši piedāvājumi pie galdiņiem, ļaujot nobaudīt restorāna gardos ēdienus un dzērienus.

Biļešu iegāde

Biļešu cenas sākas no 10€, un tās iespējams iegādāties gan internetā, gan uz vietas tirdzniecības vietās. Iegādājoties biļeti, automātiski tiek nodrošināta vieta pie galdiņa un iespēja ienirt restorāna gastronomiskajos piedzīvojumos gan pirms, gan pēc koncerta, kā arī tā laikā.

Pievienojieties šī notikuma svinēšanai un pavadiet burvīgu vakaru Katrīnas Gupalo burvības apņemtajā atmosfērā!