Slava Marlow koncerts - Wondersala, 23.augusts

Piedalies.lv - Slava Marlow koncerts - Wondersala, 23.augusts

Jaudīgā Atgriešanās Uz Skatuves

Artems Gotlibs, pazīstams arī kā Slava Marlow, ir krievu reperis, mūzikas producents un Jūtūberis, kurš pirmo reizi ielauzies mūzikas pasaulē, veidojot mūziku krievu reperim Morgenshternam 2019. gadā. Kopš 2020. gada Slava ir atpazīstams solo izpildītājs, un viņa dziesma 'Снова я напиваюсь' kļuva par īstu hitu, iekļūstot mūzikas top čartos un kļūstot par visbiežāk klausīto dziesmu krievu Spotify 2020. gadā. Tāpat šī dziesma bija populāra Apple Music un YouTube topos vairākās valstīs.

Koncerts Wondersalā

Katram mūzikas mīļotājam būs neaizmirstama iespēja piedzīvot Slava Marlow koncertu Wondersalā 23. augustā. Pasākums sāksies pulksten 21:00, un tas solās būt viens no aizraujošākajiem šīs vasaras koncertiem. Wondersala, kas ir pazīstama ar savu īpašo atmosfēru un moderno iekārtojumu, būs ideāla vieta, lai izbaudītu visu vakaru kopā ar draugiem un ģimeni.

Papildus Informācija

Koncerta laikā Slava Marlow izpildīs savus populārākos un jūsu iemīļotākos hitus, tostarp 'Снова я напиваюсь' un citus. Tā būs iespēja ne tikai dzirdēt dziesmas, bet arī piedzīvot šo mūziku dzīvajā izpildījumā, kas vienmēr rada īpašu sajūtu un emocijas. Neaizmirstiet ieplānot šo vakaru, jo šāda veida pasākumi ir diezgan reti un ekskluzīvi.

Biļetes Iegāde

Biļešu cenas svārstās no 16.00 līdz 41.00 eiro. Tas ļauj izvēlēties sev piemērotāko vietu, kur izbaudīt koncertu ar vislabāko skaņu un skatu. Biļetes ir pieejamas iegādei, tāpēc ir vērts pasteigties, lai nodrošinātu vietu šajā unikālajā pasākumā.

Nenokavējiet iespēju piedzīvot Slava Marlow koncertu Wondersalā 23. augustā! Šis būs mūzikas pasākums, kuru noteikti nevar palaist garām. Tiekamies koncertā un baudīsim neaizmirstamu vakaru!