Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Palaye Royale koncerts - Rīga, 4.decembris

Piedalies.lv - Palaye Royale koncerts - Rīga, 4.decembris

Palaye Royale atgriežas koncertzālē Palladium Rīga ar koncertu 4. decembrī. Šis ir notikums, kuru jūs nevēlaties palaist garām, jo grupa uzstāsies kopā ar īpašajiem viesiem I See Stars un Huddy.

Atzinīgi novērtēts jaunākais albums

Pēc veiksmīgā koncerta pagājušā gada pavasarī, Palaye Royale gatavojas uzstāties ar dziesmām no sava jaunākā albuma "Fever Dream" un gaidāmā albuma "Death or Glory". Jaunais albums tiek raksturots kā "to mirkli neskaidrības, kad kritienā līdz zemei nesaproti — izrādīsies, ka spēsi lidot vai tomēr sasitīsies," saka grupas dalībnieki.

Par Palaye Royale

Palaye Royale ir kanādiešu un amerikāņu rokgrupa no Lasvegasas, kuru 2008. gadā izveidoja trīs brāļi: Remingtons Leits, Sebastians Dancigs un Emersons Barets. Grupai ir vairāk nekā pusmiljards klausījumu mūzikas straumēšanas platformās, un tā ir izpelnījusies kulta fanu leģionu pateicoties adrenalīna pilnajiem rokenrola priekšnesumiem.

Agrākie panākumi

Grupa ātri vien pēc dibināšanas paguva apceļot pasauli kopā ar tādiem māksliniekiem kā Yungblud, Marilyn Manson, Rob Zombie un Korn. Viņu pirmā dziesma "Morning Light" tika izdota 2012. gadā, bet jau 2014. gadā viņi uzvarēja MTV Musical March Madness turnīrā. Pirmais pilnmetrāžas albums "Boom Boom Room (Side A)" tika izdots 2016. gadā, ar dziesmu "Get Higher", kas sasniedza 26. vietu Billboard Modern Rock Charts.

Saikne ar faniem

Neatkarīgi no tā, vai Palaye Royale uzstājas lielākajos festivālos vai izpārdotajos koncertos visā pasaulē, viņu vissvarīgākais mērķis ir saglabāt saikni ar faniem. "Kad mēs uzstājāmies savos pirmajos koncertos, mēs stāvējām ārpus koncerta norises vietām un apskāvām ikvienu fanu, kurš atnāca mūs redzēt," saka Emersons. "Pat tagad mēs joprojām darām visu iespējamo, lai izveidotu personisku saikni ar faniem, kas nāk mūs redzēt, neatkarīgi no tā, cik liels ir pūlis."


Ja esat īsts rokenrola fans, tad nepalaidiet garām šo iespēju redzēt Palaye Royale dzīvajā koncertā Rīgā. 4. decembris solās būt patiesi aizrautīgs un neaizmirstams vakars.