Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Tautumeitas koncerts - Līgatne, 17.augusts

Piedalies.lv - Tautumeitas koncerts - Līgatne, 17.augusts

Krāšņs brīvdabas koncerts Līgatnes Zeit Radošajā Kvartālā

  1. augustā plkst. 20:00 aicinām visus mūzikas cienītājus uz brīvdabas koncertu, kur uzstāsies mūsdienu tautas mūzikas grupa Tautumeitas. Koncerts notiks Zeit Radošajā Kvartālā Līgatnē, un sola mīlestības pret latviešu tautas mūziku krāšņu apliecinājumu.

Mūzikas un deju sintēze

Tautumeitas ir pazīstamas ar savu unikālo stilu, kurā latviešu tautasdziesmas un melodijas tiek pārvērstas modernās, spēcīgās harmonijās. Dziesmas tiek caurvītas ar mūsdienīgiem pavadījumiem, radot neaizmirstamu pieredzi kā klausītājiem, tā arī dejotājiem. Koncertā būs iespēja vērot ne tikai brīnišķīgas dziesmu izpildes, bet arī izbaudīt īpaši sagatavotas deju horeogrāfijas.

Futuristiskais un tradicionālais

Tautumeitu koncerti izceļas arī ar vizuālo noformējumu. Mākslinieces uzstājas tērpos, kuros satiekas tautastērpu elementi ar mūsdienīgām detaļām un iespaidīgiem kroņiem. Šis vizuālais un muzikālais kontrasts pasvītro to, cik tuvs var būt tradicionālais ar futūristisko, radot unikālu skatuves tēlu.

Īpaši piedāvājumi koncerta apmeklētājiem

Biļetes cena uz Tautumeitu koncertu ir 20 eiro, un tās var iegādāties Zeit Cafe, kā arī Biļešu Paradīzē. Bērniem līdz 7 gadiem ieeja koncertā ir bez maksas. Kā īpaša priekšrocība koncerta apmeklētājiem tiks piedāvāta bezmaksas piekļuve tīklu parkam visa vakara garumā, kas ir lieliska iespēja izbaudīt aizraujošu izklaidi gan lieliem, gan maziem.

Nepalaidiet garām šo neaizmirstamo muzikālo piedzīvojumu Līgatnē, kur tradicionālā un mūsdienīgā simbioze rada vienreizēju svētku atmosfēru.