EJ NU EJ, Latvian Voices a cappella festivāls - Valmiera, 17.augusts

Piedalies.lv - EJ NU EJ, Latvian Voices a cappella festivāls - Valmiera, 17.augusts

Kora kameropera bērniem

Valmieras Kultūras centrs šī gada 17. augustā piedāvā unikālu iespēju baudīt kora kameroperu bērniem "EJ NU EJ". Šī aizraujošā un krāšņā koncertizrāde ir lieliska iespēja visai ģimenei piedzīvot neaizmirstamus muzikālus mirkļus.

Iestudējuma komanda

EJ NU EJ režisors un scenogrāfijas autors ir Reinis Suhanovs, horeogrāfe Elīna Gediņa, tērpu māksliniece Kristīne Pasternaka un libreta autors Mārtiņš Meiers. Librets ir balstīts Marta Pujāta dzejoļu grāmatā “Ej nu ej”, kas ir viena no populārākajām bērnu grāmatām pēdējos gados un saņēmusi 2021. gada Latvijas Literatūras gada balvu kategorijā “Labākais oriģinālliteratūras darbs bērniem”.

Mūzika un emocijas

Komponiste Laura Jēkabsone, kas ir kora dziedāšanas eksperte, ir radījusi mūziku, kas maksimāli izmanto kora iespējas. Koris skan kā orķestris, radot dažādas muzikālas ainavas – jūru, mežu, žogu, lauku, ceļu. Kora dziedātāji savām balsīm pievieno arī emociju gammu, padarot iestudējumu īpaši dinamisku un aizraujošu.

Stāsts par pilsētas puiku

EJ NU EJ stāsta par pilsētas puiku, kurš piedzīvo plašu emociju gammu, dodoties tramvajā vai ciemojoties pie vecmāmiņas piejūras lauku mājās, pārdomājot tēva miegu vai skatoties uz laika zoba sagraustu žogu. Šis stāsts ir piepildīts ar pārdomām, sajūtām un gatavību aizraujošiem piedzīvojumiem.

Horeogrāfija un scenogrāfija

Iestudējumu īpašu padara arī horeogrāfija, kas ir izstrādāta, lai papildinātu mūzikas un dziedājuma dinamiku. Kora dziedātāji ne tikai dzied, bet arī piedalās scenogrāfijas veidošanā, radot dzīvīgas un kustīgas ainas.

Pasākuma informācija

  • Norises vieta: Valmieras Kultūras centrs, Rīgas iela 10, Valmiera
  • Datums un laiks: 17. augusts, 14:00
  • Pasākuma ilgums: 55 minūtes
  • Biļešu cenas: sākot no 10€

Biļešu iegāde

Biļetes iespējams iegādāties internetā un tirdzniecības vietās.

Nepalaidiet garām šo izcilo iespēju pievienot savam pasākumu kalendāram izrādi "EJ NU EJ" Valmierā!