Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Ingus Ulmanis 60 gadu jubilejas koncerts - Jūrmala, 25.augusts

Piedalies.lv - Ingus Ulmanis 60 gadu jubilejas koncerts - Jūrmala, 25.augusts

Vērienīgs koncerts par godu Ingusam Ulmanim

Populārais mūziķis Ingus Ulmanis svinēs savu 60 gadu jubileju ar vērienīgu koncertu Dzintaru koncertzālē, Jūrmalā. Koncerts notiks 2024. gada 25. augustā pulksten 18:00 un solās būt neaizmirstams notikums. Uz vienas skatuves sanāks visas grupas, kurās Ingus ir piedalījies, tostarp Lādezers, Jumprava, Dabas koncertzāle un Brīnumskapis.

Ingus Ulmaņa neparastais dzīves ceļš

Ingus Ulmanis dzimis 1963. gada 19. septembrī Limbažos. Savu muzikālo karjeru viņš uzsāka kā grupas Jumprava solists un pēc tam izveidoja savu grupu Lādezers. Vēlāk viņš ir piedalījies daudzos citos muzikālos projektos, tai skaitā bērnu muzikālajā projektā Brīnumskapis un Latvijas televīzijas raidījumā 4. studija. Šobrīd viņš vada raidījumu Monopols Latvijas Radio 1.

Kā man laiku apvaldīt?

Koncertam ir dots nosaukums pēc dziesmas “Kā man laiku apvaldīt” rindiņa, ko pats Ingus ir sacerējis. Koncerta laikā skanēs visas populārākās dziesmas no viņa karjeras, kā arī dažas pilnīgi jaunas dziesmas no viņa jaunākā projekta.

Programma un biļetes

Koncerts būs sadalīts divās daļās, un programmā iekļautas dziesmas kā "Cik savādi", "Tuvāk vēl", "Prom no pilsētas", "Rozā eņģelis", "Mākonis", "Karameles", "Par rozēm", "Tu esi vēl jauns", "Kā man laiku apvaldīt", "Nospēlē man" un daudzas citas. Biļešu cenas svārstās no 15€ līdz 50€, atkarībā no sēdvietas izvēles.

Vieta un laiks

Koncerts notiks Dzintaru koncertzālē, Jūrmalā, Turaidas ielā 1, un sāksies 25. augustā pulksten 18:00. Droši varat paņemt līdzi ģimeni vai draugus, lai baudītu šī īpašā mūziķa jubilejas vakaru.

Nepalaidiet garām šo unikālo iespēju dzirdēt dzīvajā izpildījumā visu mūziķa Ingus Ulmaņa muzikālo ceļu!