Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Concerto Piccolo - Rīgas Doms, līdz 29.septembrim

Piedalies.lv - Concerto Piccolo - Rīgas Doms, līdz 29.septembrim

Rīgas Doms ir ne tikai arhitektūras piemineklis, bet arī kultūras un mūzikas centrs. Šī gada vasarā un rudenī Doms piedāvā īpašu iespēju piedzīvot neaizmirstamu mūzikas notikumu - Concerto Piccolo. Šis pasākums notiks katru dienu vairākus mēnešus, piedāvājot apmeklētājiem ērģeļmūzikas burvību.

Kas ir Concerto Piccolo?

Concerto Piccolo ir unikāls mūzikas pasākums, kas ilgst aptuveni 20 minūtes un piedāvā klausītājiem baudīt visaugstākās klases ērģeļmūziku. Šī mūzika ir papildināta ar video translāciju, kas rada vēl dziļāku emociju pieredzi.

Datumi un Laiki

Pasākums norisināsies sākot no 9. jūlija līdz 29. septembrim. Tas nozīmē, ka ikviens varēs atrast piemērotu dienu apmeklējumam. Koncerti notiek plkst. 12:00 (no pirmdienas līdz sestdienai) un 15:00 (svētdienās).

Biļetes

Biļetes cena ir EUR 10,00.

Svarīgi atzīmēt, ka bērniem līdz 6 gadu vecumam (ieskaitot) ieeja ir bezmaksas. Biļetes var iegādāties gan internetā, gan tirdzniecības vietās.

Papildus Informācija

Concerto Piccolo ir lieliska iespēja ģimenēm ar bērniem izbaudīt mūziku vēsturiskajā Rīgas Domā. Latvijas kultūras mantojums un modernās tehnoloģijas apvienojas, lai sniegtu neaizmirstamu pieredzi. Nezaudējiet iespēju un pavadiem vasaras un rudens brīžus kopā ar ģimeni, baudot ērģeļmūzikas skaistumu.

Pasākuma valoda ir latviešu, un tas veicina dziļāku sapratni un saikni ar izpildītājiem un vēsturisko kontekstu.

Pasākums notiek Rīgas Domā, kas atrodas Herdera laukumā 6, Rīgā. Šī vieta ir viegli pieejama gan ar sabiedrisko transportu, gan privāto automašīnu. Aicinām izmantot šo iespēju, lai iepazītu ne tikai izcilu mūziku, bet arī pašu Doma arhitektūru un vēsturi.

Nepalaidiet garām šo iespēju piedzīvot muzikas un kultūras baudījumu, kas paliks atmiņā uz ilgu laiku!