Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Artemas koncerts Rīgā - 12.augusts, I like the way you kiss me

Piedalies.lv - Artemas koncerts Rīgā - 12.augusts, I like the way you kiss me

Sensacionālā TikTok hita “I like the way you kiss me” izpildītājs pirmo reizi Latvijā

Angļu mūziķis un dziesmu autors Artemas, kas plašākai sabiedrībai kļuvis pazīstams ar savu TikTok hītu “I like the way you kiss me”, pirmo reizi uzstāsies Latvijā. Jau šovasar, 12.augustā, viņa koncerts notiks VEF kvartālā.

Biļešu iegāde

Biļetes uz šo neaizmirstamo pasākumu jau ir pieejamas www.bilesuserviss.lv un visās “Biļešu Serviss” tirdzniecības vietās. Biļešu cena no 26.10 līdz 36.10 eiro.

Mūziķa popularitāte un sasniegumi

Artemas, pilnā vārdā Artemass Diamandis, savu mūzikas karjeru uzsāka tikai 2020. gada beigās, bet jau īsā laikā viņš ir iekarojis klausītāju sirdis ar saviem atmiņā paliekošajiem dziesmu tekstiem un alternatīvās popmūzikas skanējumu.

Viņa slavenā dziesma “I like the way you kiss me”, kas iznāca šī gada martā, ātri vien sasniedza Eiropas topu virsotnes, iekļūstot arī Latvijas mūzikas topu pirmajā vietā.

Artemas performance

Artemas, kurš ir 24 gadus vecs, pašmācības ceļā apguvis vairāku instrumentu spēli. Viņš ir YouTube paaudzes pārstāvis un nekautrējas būt popmūzikas fans. Pie savām muzikālajām prasmēm viņš pielicis roku pandēmijas laikā, kad lielāko daļu nomoda stundu pavadīja guļamistabas studijā Londonā.

No 2023. gada maija mūziķis patstāvīgi izdod jaunas dziesmas katru mēnesi, veidojot attiecības ar savu auditoriju tiešsaistē un koncentrējoties uz fanu bāzes izveidi. Viņa jaunākais singls “Cross My Heart” 24 stundās sasniedza 500 tūkstošu klausījumu, un nedēļas laikā ar to tika izveidoti vairāk nekā 20 tūkstoši TikTok video.

Panākumi un atzinība

Artemas muzika ir straumēta vairāk nekā 100 miljonus reižu visās platformās. Viņa agrīnie skaņdarbi ir izpelnījušies tādu pasaules mūzikas industrijas milžu kā BBC Radio 1, Apple Music un Spotify atbalstu.

Artemas ir uzstājies arī lielos mūzikas festivālos: Radio 1’s Big Weekend, Rīdingas un Līdsas, Latitude. Pavisam nesen viņš bija vienīgais iesildošais mākslinieks “Rex Orange County” koncertā Londonas Ganersberijas parkā.

Artemas fani ļoti gaida viņa dziesmu izlases ar nosaukumu ‘pretty’, kas tika izlaista šī gada februārī, līdz ar diviem Londonas koncertiem, kas izpārdeva mazāk kā 20 minūšu laikā. Nav šaubu, ka arī Rīgā viņš uzstāsies pilnas zāles priekšā.

Nepalaidiet garām šo iespēju un paredziet 12.augusta vakaru, lai izbaudītu Artemas koncertu VEF kvartālā!