Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Riga Reggae koncerts Mosties, celies - Liepāja, 23.augusts

Piedalies.lv - Riga Reggae koncerts Mosties, celies - Liepāja, 23.augusts

  1. gada 23. augustā plkst. 19:00 Liepājā, koncertdārzā "Pūt Vējiņi", iestūrēs pozitīvas enerģijas vilnis – regeja grupa "Riga Reggae" ar koncertu "Mosties, celies". Šis būs īpašs vakars, kas iekļaujas vasaras muzikālajā programmā "Tikšanās zem abažūriem".

Pasākuma informācija

Ieeja koncertdārzā sāksies no plkst. 18:00, dodot iespēju visiem apmeklētājiem ieņemt labākās vietas un baudīt pirmskoncerta atmosfēru. Koncertdārzā darbosies bārs un kafejnīca, kas piedāvās uzkodas un dzērienus, lai vakaru padarītu vēl patīkamāku.

Mūziķi un vērtības

Regeja mūziķi Horens Stalbe un apvienība "Riga Reggae" izcels tādas vērtības kā miers, mīlestība, brīvība, līdzcietība, vienlīdzība un prieks. Grupas dibināšanas gads ir 2014, un kopš tā laika viņi ir vienīgie aktīvie sava žanra pārstāvji Latvijā. Regeja faniem pazīstams arī projekts līdera devīze: "Vispopulārākā valoda pasaulē ir mūzika un mēs tajā runājam."

Jaunā dziesma un sociālās tēmas

  1. gadā "Riga Reggae" izdeva jaunu dziesmu – "Babilona", kas skar sociāli aktuālas tēmas, piemēram, neiecietību, nodevību un sabiedrības šķelšanos. Dziesma aicina ieklausīties dažādos viedokļos, pirms lemt par to, kas ir labs vai ļauns.

Regeja vēsture un kultūra

Regeja mūzikas žanrs radies 20. gadsimta sešdesmitajos gados Jamaikā. Termins "regejs" cēlies no grupas "Toots & the Maytals" 1968. gada dziesmas "Do the Reggay." Spožākie un pazīstamākie regeja pārstāvji pasaulē ir Bobs Mārlijs un "The Wailers". 2018. gadā Jamaikas regeja mūzika tika iekļauta UNESCO nemateriālās kultūras mantojuma sarakstā.

Biļešu iegāde

Biļetes iespējams iegādāties no 15 eur līdz 25 eur.

Aicinām visus mūzikas cienītājus baudīt neaizmirstamu vakaru kopā ar "Riga Reggae" un Horenu Stalbi. Nepalaidiet garām šo īpašo iespēju piedzīvot regeja burvību Liepājā!