Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Andris Ērglis koncerts - Bauskas novads, Ceplis, 22.augusts

Piedalies.lv - Andris Ērglis koncerts - Bauskas novads, Ceplis, 22.augusts

Ar pozitīvu un romantisku koncertprogrammu, 22.augusta vakarā, Ceplī viesosies viens no latviešu estrādes mūzikas spēcīgākās balss īpašniekiem, dziedātājs Andris Ērglis. Šī būs citādāka tikšanās ar Andri - sirsnīgāka un personiskāka, kurā mūziķis iepriecinās klausītājus ar savu solo programmu "Sirdspuksti".

Andra Ērgļa "Sirdspuksti"

Koncertprogrammā "Sirdspuksti" Andris Ērglis ir apkopojis sev tuvas un spēcīgas dziesmas, izpildot tās iepriekš nedzirdētā skanējumā. Muzikālo programmu veido krāsaina, romantiska un viegla mūzika, kuru papildina Andra patiesi un iedvesmojoši stāsti par dzīvi un cilvēkiem. Šajā koncertā būs iespējams dzirdēt sirsnīgas, labi zināmas un līdzi dziedamas latviešu un ārzemju komponistu dziesmas.

Sirsnīgi stāsti

Koncertā Andris Ērglis dalīsies ar aizkulišu piedzīvojumiem un humoru, tādējādi radot vēl tuvāku saikni ar klausītājiem. Stāsti par dzīvi un cilvēkiem, kuriem dziedātājs arvien velta siltus pateicības vārdus, noteikti aizkustinās ikviena sirdi. "Cepļa" saimnieks IGO ir viens no Andra Ērgļa muzikālās dzīves skolotājiem un iedvesmotājiem, kas padara šo vakaru vēl īpašāku.

Pārsteigumi un īpaša uzstāšanās

Šajā vakarā noteikti neizpaliks pārsteigumi, jo katra uzstāšanās kopā ar IGO vienmēr ir liels prieks un pagodinājums gan pašam mūziķim, gan klausītājiem. Andra Ērgļa un IGO muzikālā sadarbība ir vienmēr piepildīta ar īpašu emociju gammu un enerģiju, kas aizrauj ikvienu klausītāju.

Biļešu iegāde

Biļešu cenas sākas no 20€. Biļetes var iegādāties gan internetā, kur tiks piemērota interneta veikala izmantošanas maksa, gan tirdzniecības vietās, kur pakalpojuma maksa netiek piemērota. Pasākuma sākuma laiks ir plkst. 20:00, tādēļ iesakām ierasties savlaicīgi, lai izbaudītu skaistu vakaru kopā ar Andri Ērgli un viņa muzikālajiem stāstiem.


Šis būs neaizmirstams vakars visiem mūzikas mīļotājiem, kuri novērtē sirsnību, romantiku un labu mūziku. Pievienojiet šo pasākumu savam kalendāram un izbaudiet vakaru Ceplī kopā ar Andri Ērgli!