Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Mazie šlāgermūzikas svētki - Roja, 16.augusts

Piedalies.lv - Mazie šlāgermūzikas svētki - Roja, 16.augusts

Lieliskie un sen gaidītie Mazie šlāgermūzikas svētki šogad atgriežas ar vēl vairāk pārsteigumiem un muzikāliem baudījumiem. Rojas brīvdabas estrādē 16. augustā no plkst. 19.00 līdz 24.00 notiks jau trešie šlāgermūzikas svētki, kurā piedalīsies klausītāju iecienītas grupas un mūziķi.

Šogad svētkus ar savu klātbūtni pagodinās leģendārā grupa “Hameleoni”, kā arī populārās grupas “Liepavots” un “Brīvdiena”. Papildus būs iespēja izbaudīt lielisko Māra Blāzes, Arta Šimpermaņa un Jāņa Kalniņa priekšnesumus. Pasākuma apmeklētāji varēs ne tikai klausīties savus iemīļotus māksliniekus, bet arī izdejoties viņu izpildītās mūzikas pavadībā. Tie būs svētki visiem šīs mūzikas žanra cienītājiem!

Papildus informācija

Biļetes uz pasākumu ir pieejamas jau tagad. Iegādājoties biļetes iepriekšpārdošanā, tās maksās 15 EUR un būs pieejamas Biļešu paradīzes kasēs un internetā, kā arī Rojas kultūras centrā.

Pasākuma norises vieta ir Rojas brīvdabas estrāde, kas atrodas Jūras ielā 10, Roja. Tā ir lieliska vieta, kur pavadīt vakaru kopā ar ģimeni un draugiem, baudot lielisku mūziku un izklaidi.

Noslēgums

Nezaudējiet iespēju piedalīties šajos burvīgajos šlāgermūzikas svētkos! Tas būs vakars, kas ilgi paliks atmiņā ikvienam mūzikas cienītājam. Ierodasiet un izbaudiet šo brīnišķīgo notikumu Roja!