Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Vakars ar Elvisu – Liepāja, 16.augusts

Piedalies.lv - Vakars ar Elvisu – Liepāja, 16.augusts

Koncerts "Vakars ar Elvisu – ielūdz Ivars Pētersons" norisināsies 2024. gada 16. augustā plkst. 19:00 Liepājas leģendārajā koncertdārzā "Pūt vējiņi!". Šis būs neaizmirstams vakars, ko veltīsim Elvisa Preslija piemiņai un mūzikai, kas kļuvusi par neatņemu pasaules kultūras mantojumu.

Par Ivaru Pētersonu

Ivars Pētersons ir pazīstams kā dziedātājs, kurš izpilda pagājušā gadsimta 50.-60. gadu rokenrola klasiku un mīlas balādes. Viņš bieži tiek dēvēts par latviešu Elvisu, jo radošajā darbībā liela loma ir bijusi Elvisa Preslija mūzikai. Ivars ir rīkojis Elvisa Preslija dzimšanas dienas svinības Latvijā un piedalījies Preslija līdzinieku konkursā ASV.

Muzikālā grupa

Kopš 2013. gada Ivara Pētersona grupas nosaukums ir "Petersons Band", kurā viņš muzicē kopā ar Raivo Vaivaru, Bruno Priekuli, Indri Orubu un Gintu Žilinski. Šajā vakarā muzicēšanu papildinās vokālais trio "Diamond voices" - Lība Ēce Kalniņa, Ieva Katkovska un Džanete Tabaka.

Programmā

16. augustā tiks izpildītas dziesmas no Elvisa Preslija zelta repertuāra. Būs iespēja izdziedāt un izdejot Elvisa mūziku kopā ar Ivaru Pētersonu un viņa grupu. Džons Lenons par Elvisu reiz teicis: "Pirms Elvisa nebija nekā." Kurš gan atteiktos pavadīt vakaru ar Elvisu?

Praktiskā informācija

  • Ieeja koncertdārzā būs atvērta no plkst. 18:00.
  • Koncertdārzā darbosies bārs un kafejnīca.
  • Biļetes cenas: no 15€ līdz 25€.

Sagaidām, ka šis būs enerģisks un sirsnīgs vakars, kas ikvienam sniegs patiesu prieku un emocijas!

Pievienojieties, lai kopā baudītu neatkārtojamu muzikālu pieredzi!