Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Kamermūzika: Trio Fabel Un Vizma Zvaigzne - Nurmiži, 25.augusts

Piedalies.lv - Kamermūzika: Trio Fabel Un Vizma Zvaigzne - Nurmiži, 25.augusts

Kurzemes ainava un lieliskā mūzika apvienojas vienreizējā koncertā "Kamermūzika: Trio Fabel Un Vizma Zvaigzne". Šis aizraujošais koncerts notiks Siguldas novadā, Nurmižos, brīvdabas skatuvē "Bedrītes" 2024. gada 25. augustā, plkst. 16:00.

Koncertprogramma

Mākslinieku sastāvā būs:

  • Anna Gāgane - Klavieres
  • Mārtiņš Bergs - Čells
  • Linda Leine - Flauta
  • Vizma Zvaigzne

Šis koncerts notiek koncertcikla tuvāk zvaigznēm ietvaros un sniegs apmeklētājiem iespēju baudīt izcilu kamermūziku brīnišķīgā dabas vidē.

Papildus Informācija

Ieeja uz pasākumu tiks atvērta no plkst. 15:00, lai visi varētu ērti iekārtoties un sagatavoties drošiem un patīkamiem mirkļiem. Biļešu cenas svārstās no 20€ līdz 50€, piedāvājot dažādas iespējas atlaidi skolēniem, studentiem, pensionāriem un Siguldas ID kartes īpašniekiem.

Biļešu Iegāde

Biļetes uz pasākumu iespējams iegādāties interneta veikalā un tirdzniecības vietās ar dažādiem nosacījumiem attiecībā uz maksu pakalpojumiem. Pērkot biļetes internetā, tiek piemērota interneta veikala izmantošanas maksa, bet šo maksu var izvairīt, iegādājoties biļetes tirdzniecības vietās.

Noslēgumā

Neaizmirstams vakars ar izcilu kamermūziku un skatuvi brīnišķīgā dabas vidē ir garantēts! Nenokavē iespēju piedalīties un baudīt, ko piedāvā "Kamermūzika: Trio Fabel Un Vizma Zvaigzne" koncertā Nurmižos, 25.augustā!