Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Ugunsnakts Jūrkalnē koncerts - Jūrkalne, 30.augusts

Piedalies.lv - Ugunsnakts Jūrkalnē koncerts - Jūrkalne, 30.augusts

Piektdien, 2024. gada 30. augustā, plkst. 20:00 Jūrkalnē notiks īpašs pasākums - Ugunsnakts ar latviešu iemīļoto mūzikas grupu Raxtu Raxti. Pasākuma programma "Spēka dziesmas" aicina visus sanākt kopā jūras krastā un piedzīvot uguns, gaismas un dziesmu maģiju.

Kur un kad?

Pasākuma norises vieta būs Dabas koncertzāle Ugunspļavā, Jūrkalnē. Šī unikālā koncertzāle ir izveidota no siena ruļļiem, radot īpašu atmosfēru un novedot jaunus standartus Kurzemes kultūras dzīvē. Sākums paredzēts 20:00, ar koncertu sekos uguns, gaismas un dziesmu spēle jūras krastā plkst. 21:30.

Programmā

Raxtu Raxti dalībnieki - Kristīne Kalniņa, Marts Kristiāns Kalniņš, Edgars Kārklis, Gatis Valters un Ilze Grunte - piedāvās klausītājiem skaņdarbus no diviem albumiem, kurus papildina aizraujošās melodijas, kas pārietu no CD formāta uz skatuves performanci. Mūziķi dalīsies savās spēka dziesmās, kas iedvesmo un piepilda ar spēku, izturību un ticību gaismai sevī un pasaulē.

Ko sagaidīt?

Pasākuma laikā būs iespēja:

  • Dzirdēt lieliskus koncertus unikālā dabas koncertzālē
  • Piedalīties uguns un gaismas spēlēs jūras krastā
  • Izjust latviešu tautasdziesmas un to īsto spēku
  • Piedzīvot radošu un emocionālu vakaru brīvā dabā

Biļešu cenas

Biļetes uz pasākumu var iegādāties sākot no 25€. Bezmaksas ieeja bērniem līdz 6 gadu vecumam (ieskaitot) saskaņā ar noteikumiem.

Nepalaid garām šo unikālo iespēju piedzīvot Ugunsnakti Jūrkalnē - pasākumu, kas solās būt neaizmirstams piedzīvojums gan Latvijas iedzīvotājiem, gan ārvalstu viesiem.