Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Georgijs Osokins solokoncerts - Mežotne, 7.septembris

Piedalies.lv - Georgijs Osokins solokoncerts - Mežotne, 7.septembris

Sestdiena, 2024. gada 7. septembris, būs īpaša diena visiem mūzikas cienītājiem, jo Mazajā Mežotnes pilī tiks rīkots izcila pianista Georgija Osokina solokoncerts.

Izcilā pianista izpildījums

Georgijs Osokins, pazīstams ar savu pārsteidzošo tehniku un plašo repertuāru, solās radīt neaizmirstamu muzikālo vakaru. Viņa izcilā mūzikas izjūta un dinamiskais izpildījums piesaista klausītājus visā pasaulē. Koncerts sākas plkst. 19:00, un tas būs vienreizējs piedzīvojums gan pieredzējušiem klausītājiem, gan tiem, kas mūziku apmeklē pirmo reizi.

Biļešu cenas

Biļetes uz šo īpašo pasākumu ir ļoti pieprasītas. Biļešu cenas sākot no 30 eur līdz 50 eur.

Pasākuma norises vieta

Mazā Mežotnes pils, kas atrodas gleznainajā Mežotnes pagastā, ir ideāla vieta šādam ievērojamam notikumam. Pils vēsturiskā atmosfēra un akustika nodrošinās, ka katrs skaņdarbs tiks dzirdēts pilnā krāšņumā.

Georgija Osokina solokoncerts Mežotnē būs notikums, kuru nevajadzētu palaist garām. Biļetes ir ierobežotā daudzumā, tāpēc ir svarīgi tās iegādāties pēc iespējas ātrāk. Mazā Mežotnes pils gatavojas uzņemt mūzikas cienītājus neaizmirstamā vakarā, kuru piepildīs izcila klavierspēle un burvīga atmosfēra.