Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Faithless - Live Tour 2024 koncerts - Sigulda, 3.septembris

Piedalies.lv - Faithless - Live Tour 2024 koncerts - Sigulda, 3.septembris

Faithless - Live Tour 2024 ir ilgi gaidīts notikums, kas norisināsies 2024. gada 3. septembrī Siguldas pilsdrupu estrādē. Lai padarītu koncertu apmeklētājiem ērtāku, ir organizēts īpašs fanu reiss.

Fanu reiss izbrauks no Akadēmijas laukuma 1 (pretī Zinātņu akadēmijas ēkai) plkst. 18.00. Tas vedīs tieši uz pasākuma norises vietu Siguldā un pēc koncerta pusstundu vēlāk vedīs atpakaļ uz Rīgu. Tas ir lielisks veids, kā bez rūpēm baudīt mūziku un ceļojumu, izbaudot komfortu un drošu transportu.

Pasākuma vieta

Siguldas pilsdrupu estrāde ir viena no populārākajām vietām Latvijas koncertu rīkošanai, piedāvājot iespaidīgu skatu un akustiku. Tā atrodas gleznainajā Siguldas vidē, kas papildina koncertu pieredzi ar savu dabisko skaistumu.

Biļešu cenas

Biļešu cena uz fanu reisu ir 17.00 eiro. Biļetes var iegādāties tiešsaistē, un ir svarīgi atzīmēt, ka tās nav atļauts izmantot konkursiem un kampaņām bez koncerta organizatora atļaujas.

Papildu informācija

Koncerts sākas plkst. 20.00, un tas sola aizraujošu vakaru visiem Faithless faniem. Pēc koncerta autobuss dosies atpakaļ uz Rīgu, nodrošinot dalībniekiem ērtu atgriešanos mājās.

Izbaudiet neaizmirstamu vakaru Siguldā ar vienu no spožākajiem mūzikas notikumiem 2024. gadā!