Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Summer Sound festivāls 2025 - Liepāja, 1.augusts

Piedalies.lv - Summer Sound festivāls 2025 - Liepāja, 1.augusts

Iznāk, ka šī gada 1.augustā sāksies viens no lielākajiem mūzikas festivāliem Latvijā – Summer Sound festivāls 2025. Šis pasākums notiks Liepājā, kur trīs dienu garumā būs lieliska iespēja baudīt ne tikai Latvijas, bet arī pasaules mēroga mūziķu uzstāšanās.

Pasākuma programma

Summer Sound festivāls 2025 sniegs pārsteidzošu mūziķu lineup, kas iepriecinās gan popmūzikas, gan roka un elektroniskās mūzikas cienītājus. Festivāla atklāšana notiks piektdien, 1.augustā, plkst. 16:00, un noslēgsies svētdien, 3.augustā, plkst. 06:00. Muzikālie priekšnesumi būs neatsverama pieredze, kas paliks atmiņā ilgi.

Biļešu cenas

Biļetes uz Summer Sound festivāls 2025 tiks piedāvātas sekojošā cenu amplitūdā:

  • No 54.00 līdz 250.00 eiro.

Ēdiena un dzērienu zonas

Festivāla laikā būs daudzveidīgas ēdināšanas zonas ar plašu ēdienu un dzērienu piedāvājumu, kas apmierinās ikviena garšas kārpiņas. Piedāvājumā būs gan tradicionālās latviešu virtuves ēdieni, gan starptautiskie gardumi.

Papildu informācija

Papildus mūzikas priekšnesumiem, apmeklētājiem būs daudz iespēju izklaidēties dažādās aktivitāšu zonās, piemēram, sporta spēlēs, mākslas darbnīcās un atrakcijās. Tā būs lieliska vieta visai ģimenei pavadīt laiku kopā, baudot vasaras sauli un patīkamo atmosfēru.

Festivāls tiek organizēts ar īpašu uzmanību drošībai un komfortam. Visi nepieciešamie drošības pasākumi tiks ievēroti, lai apmeklētāji varētu izbaudīt pasākumu bez raizēm. Būs pieejamas atpūtas zonas un pirmās palīdzības stacijas.

Summer Sound festivāls 2025 solās būt viens no aizraujošākajiem pasākumiem šovasar. Nezaudē iespēju kļūt par daļu no šī neatkārtojamā mūzikas piedzīvojuma!