Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Riga Cocktail Festival - Rīga, 24.augusts

Piedalies.lv - Riga Cocktail Festival - Rīga, 24.augusts

  1. gada 24. augustā Rīgā, Jēkaba Arkādes 2. stāvā un tās pieguļošajā teritorijā, norisināsies otrais Rīgas kokteiļu festivāls. Festivāls tiek organizēts Pasaules kokteiļu čempionāta zelta medaļas ieguvēja, kokteiļu meistara Staņislava Jonāna vadībā. Pasākuma mērķis ir izcelt kokteiļus starmešu gaismā un veikt ieguldījumu sabiedrības izglītošanā par atbildīgu un kvalitatīvu kokteiļu lietošanu.

Meistarklases No Ekspertiem

Pasākuma programmā būs skatāmas meistarklases no pasaulslavenu un vietējo zīmolu vēstnešiem. Harizmātiskais vakara vadītājs Ansis Ancovs ikvienam liks justies gaidītam. Par fona mūziku uz deju grīdas rūpēsies Dj Alviss, vakara galveno viesu statusā – “Rīgas Modes” ar savu performanci.

Degustācijas Un Kokteiļu Darbnīca

Degustācijas, mūzika, atmosfēra, kokteiļu darbnīca ar “zvaigzni” – tas viss un vēl daudz kas cits šajā festivālā. Festivālā tiks pārstāvēti dažādi pasaulē pazīstami alkoholisko un bezalkoholisko dzērienu zīmoli, kuru stendos viesi varēs nobaudīt piedāvātos produktus un kokteiļus. Pērkot biļeti, apmeklētāji iegūst iespēju nobaudīt 3 kokteiļus.

After Party

Šogad, pirmo reizi pēc pasākuma, kādā no Rīgas bāriem, norisināsies after party. Pasākuma afterpartijā varēs baudīt vēl vairāk kokteiļu mākslu un sajust festivāla atmosfēru līdz pat rīta stundām.

Ieejas Informācija

Ieeja no Jēkaba Kazarmu puses. Pie ieejas tiks piešķirtas apmeklētāju kartiņas ar visiem festivālā esošajiem zīmoliem.

Biļetes Cena

Biļetes cena: 25.00 EUR

Gaidām jūs Riga Cocktail Festival un ceram, ka šis pasākums atstās neaizmirstamus iespaidus!