Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Koncerts Dons - Laiks - Daugavas Stadions, 17.augusts

Piedalies.lv - Koncerts Dons - Laiks - Daugavas Stadions, 17.augusts

Lielais koncerts: Dons Rīgā 2024. gada 17. augustā

Pasākuma Detaļas

Datums: Sestdiena, 2024. gada 17. augusts
Vieta: Daugavas stadions, Rīga
Laiks: 20:00
Biļešu cenas: 40,00 - 120,00 EUR

Par Koncertu: "Laiks"

"Laiks mani ir atvedis no sapņa par pirmo dziesmu līdz koncertam stadionā, tieši tāpēc šis būs mana nākamgad gaidāmā albuma, kā arī stadiona koncerta nosaukums," stāsta Dons. Šis paziņojums no Dona uzsver viņa mūzikas karjeras ceļu un attīstību, kulminējoties ar nozīmīgu stadiona koncertu, kas arī atzīmē viņa jaunā albuma iznākšanu.

Par Mūziķi: Dons

Dons ir viens no pieredzējušākajiem un klausītāju iemīļotākajiem mūsdienu māksliniekiem Latvijā. Viņš ir izdevis astoņus soloalbumus un saņēmis daudzas muzikālās godalgas. Ievērojami, viņš ir ieguvis Zelta Mikrofona 2023 balvas kategorijās "Gada Dziesma" un "Gada Radio Hits". 2021. gadā Dons uzsāka sadarbību ar mūzikas izdevniecību Universal Music Group.

VIP Biļešu Priekšrocības

VIP biļetes piedāvā vairākas ekskluzīvas priekšrocības:

  • Labākās sēdvietas stadionā
  • Atsevišķa ieeja
  • Ekskluzīvs bārs un labierīcības

Ieeja Bērniem

Bērniem līdz 5 gadu vecumam (ieskaitot) ieeja koncertā ir bez maksas vecāku pavadībā, ja netiek aizņemta atsevišķa sēdvieta. Bērniem no 6 gadu vecuma nepieciešama biļete ieejai.

Noslēgumā

Gaidāmais Dona koncerts Daugavas stadionā Rīgā ir pasākums, ko nedrīkst palaist garām. Apvienojot bagātu muzikālo vēsturi, ekskluzīvas priekšrocības VIP biļešu īpašniekiem un jaunā albuma iznākšanu, šis koncerts solās būt neaizmirstams vakars visiem apmeklētājiem. Nodrošiniet savas biļetes laikus, lai izbaudītu šo unikālo muzikālo pieredzi.