Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


German Superfin koncerts @ First Club - Rīga, 16.augusts

Pēc triumfālās uzstāšanās Ivana Dorna koncerta iesildīšanā, German Superfin ir apstiprinājis savu statusu kā viens no spožākajiem un harizmātiskākajiem māksliniekiem Latvijā. Viņa uzstāšanās kļuva par īstu notikumu, piesaistot gan skatītāju, gan kritiķu uzmanību ar savu unikālo elektroniskā trokšņa un atmiņā paliekošo pop piedziedājumu kombināciju.

Jauni skaņdarbi un lieliska mūzika

Uz skatuves tūkstošiem lielas auditorijas priekšā Superfin prezentēja vairākas jaunas dziesmas no sava gaidāmā albuma, kuras iepriekš netika izpildītas. Katru izpildījumu pavadīja vētraini aplausi un sajūsmas pilnas atsauksmes. Viņa enerģija, harizma un muzikālā izgudrība padarīja šo vakaru neaizmirstamu.

"Tas bija neticams piedzīvojums," saka bohēmiskais Scarface - German Superfin. "Es vienmēr esmu sapņojis dalīties ar savu mūziku šādai auditorijai, un šis vakars parādīja, ka mēs ejam pareizajā virzienā."

Solokoncerts klubā "First"

Iepriekš izziņotais German Superfin solokoncerts klubā "First" tagad izraisa vēl lielāku interesi. Pasākums, kas plānots augustā, sola būt grandiozs un piesaistīt vēl vairāk fanu, kas vēlas baudīt viņa jauno dziesmu dzīvo izpildījumu.

Neparastais mūziķis ar daudzveidīgiem talantiem

German Superfin, muzikāls izpildītājs, skaņu producents un trompetists, ir pazīstams ar savu neparasto biogrāfiju un drosmīgiem muzikālajiem eksperimentiem. Viņa ceļš uz panākumiem sākās Vecrīgas ielās, kur viņš muzicēja un atrada savu unikālo pieeju. "Šī pieredze man deva brīvību un iemācīja, ka nav nepareizu notu."

Mācības Latvijas Mūzikas akadēmijā trombona klasē un vēlāk darbs ar tādām studijām kā "Masterskaya" un Vincent Entertainment ļāva viņam izveidot neatkārtojamu stilu, kas apvieno bohēmas un alternatīvās mūzikas elementus.

Albums "Bohēmnieku nams"

  1. gadā German Superfin izdeva studijas albumu "BOGEMNY DOM", kas kļuva par radošuma manifestu nestabilos apstākļos un bija veltīts bohēmas sabiedrības cilvēkiem un notikumiem. Albums saņēma augstu kritiķu novērtējumu un palīdzēja viņam iegūt uzticamus fanus visā Latvijā un ārpus tās.

Starptautiski panākumi

Viens no spilgtākajiem mirkļiem German Superfin karjerā bija uzstāšanās Igaunijas festivālā "VONGE" 2023. gadā kopā ar Sevdaliza. Šī pieredze nostiprināja viņa reputāciju kā talantīgam un novatoriskam māksliniekam, kas spēj pārsteigt un iedvesmot visdažādāko auditoriju.

"Dvēselē esmu dumpinieks," saka Superfin.

Nepalaidiet garām šo pasākumu

Nepalaidiet garām iespēju redzēt German Superfin viņa solokoncertā klubā "First" augustā. Tas būs vakars, kas piepildīts ar enerģiju, iedvesmu un neaizmirstamu mūziku.

Pasākuma detaļas

German Superfin at First Club

  • Datums / Laiks: Pk 16.08.2024 23:00
  • Norises vieta: First Club
  • Cena: 8.00 - 11.00

Tas būs vakars, kuru nedrīkst palaist garām!