Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Mežrozīte, Pilsētas romance divās daļās, mūzikls - Jelgavas Kultūras nams, 22.septembris

Jelgavas Kultūras namā, 22. septembrī pulksten 18:00, būs iespēja baudīt krāšņu un dzīvespriecīgu muzikālo uzvedumu "Mežrozīte", kas ir pilsētas romance divās daļās.

Par mūziklu

"Mežrozīte" ir multimediāls mūzikls, kura pamatā ir pazīstamā latviešu komponista Raimonda Paula mūzika. Tas ir veltījums Rīgas intelektuāli radošajai videi, kur iepazīstam mākslinieces dzīves un karjeras izaicinājumus un izvēles. Stāsta centrā ir mīlestības alkas un piedošana, kas izraisa neparedzamus pavērsienus galveno varoņu dzīvē.

Dramaturģes Daces Micānes-Zālītes librets atklāj emocionālu stāstu par operdziedātājas Evas un īpašnieka Raimonda attiecībām. Muzikālais sniegums palīdz pārnest skatītājus gan vēsturiskā, gan laikmetīgā kontekstā, uzplaukstot ar skaistajām Raimonda Paula dziesmām: "Laternu stundā", "Nepārmet man", "Mežrozīte", "Tumši zilā", "Cik klusa nakts", "Undīne" un citām populārākajām melodijām.

Solisti un mūziķi

Izrādē piedalīsies izcilie solisti: Dināra Rudāne, Ieva Kerēvica, Dainis Skutelis un citi. Katrs priekšnesums ir unikāls, un solisti var tikt mainīti, lai nodrošinātu visaugstāko kvalitāti katrā izrādē.

Uz skatuves savu talantu rādīs arī dejotāji Zane Stūre, Asnate Rikse, Rolands Šteinbergs, Kārlis Kemlers, kā arī pieredzējuši mūziķi: Matīss Žilinskis (klavieres/taustiņi), Artūrs Krišjānis Goba (sintezators), Toms Kursītis (bass), Sigvards Dižais (sitaminstrumenti), Kristens Kupčs (ģitāra).

Iespēja piedzīvot neaizmirstamus mirkļus

"Mežrozīte" piedāvā skatītājiem izbaudīt Brodvejas džūkboksa stila mūziklu, kurā ievijas gan vēsturiski, gan laikmetīgi motīvi. Tā ir lieliska iespēja veldzēties labā mūzikā, dejās un izteiksmīgā stāstā par mīlestību.

Šis mūzikls, kas dedzīgi gaidīts Jelgavas Kultūras namā 22. septembrī, solās būt notikums, kuru nevēlamies palaist garām. Nevilcinieties un iegādājieties biļetes, lai piedzīvotu šo unikālo muzikālo ceļojumu!