Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Grandiozais vasaras noslēgums Alūksnes estrādē - Alūksne, 24.augusts

Piedalies.lv - Grandiozais vasaras noslēgums Alūksnes estrādē - Alūksne, 24.augusts

  1. gada 24. augustā Alūksnes estrāde aicina visus uz neaizmirstamu vakaru, kad tiks svinēts grandiozais vasaras noslēgums. Šis būs īpašs pasākums visai ģimenei – gan bērniem, gan pusaudžiem, gan vecākiem.

Vakara programma

Vakaru atklās latviešu humoristiskā repa duets «Bermudu Divstūris», solot spēlēt visus savus populārākos hitus. Slavenie šovmeņi Biceps un Triceps sola vēl jaudīgāku šovu nekā jebkad agrāk. Bicepss saka: "Mēs vēl un vēlreiz pārliecināmies, ka mūsu klausītāji ir paši labākie.", aicinot visus uz enerģijas pilnu koncertu.

Muzikāla balle visas nakts garumā

Īsi pēc pusnakts uz skatuves kāps leģendārā latviešu deju mūzikas grupa «Tranzīts». Grupa devusies Latvijas koncerttūrē ar nosaukumu «Atpakaļ nākotnē» un piedāvā klausītājiem savus lielākos hitus: «Strauts», «Nevaru būt balts», «Zelta būrītis», «Septiņas dienas». Grupas sniegumu papildinās dejotāji Gunārs Ambergs, Edijs Aleksejevs, Marija Davidova, Madara Barkāne un Patrīcija Rubene.

DJ programma

Priekšnesumu starplaikos par klausītāju izklaidi gādās DJ Mareks Našenieks, nodrošinot, ka jautrības neiztrūkst visas nakts garumā.

Papildus informācija

Biļetes pasākumam vēlams iegādāties laikus, jo to cena pasākuma dienai tuvojoties paaugstināsies. Biļešu cenas sākot no 21 €.

Nepalaid garām šo iespēju piedzīvot unikālu un enerģijas pilnu vakaru Alūksnes estrādē!