Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Roks un Ērģeles sveču gaismā.Vol.2 - jauna programma - Rīga, 15.novembris

  1. un 16. novembrī Rīgas Svētā Pāvila baznīca atkal gaida mūzikas cienītājus uz unikālu koncertu "Roks un ērģeles sveču gaismā. Vol.2: jauna programma". Šis pasākums sola būt vēl iespaidīgāks, piedāvājot vēl vairāk gaismas, skaņas un emociju, kas lakoniski apvienosies baznīcas svinīgajā atmosfērā.

Vakara programmas brīnumainā gaisotne

Koncertā klausītājus sagaida sveču liesmu mirgošana un gaismas spēles, kas radīs īpašu garastāvokli. Ērģeļu, ģitāras un sitaminstrumentu spēks kopā ar rokmūziku neapšaubāmi radīs neaizmirstamu pieredzi katram apmeklētājam. Šajā majestātiskajā Svētā Pāvila luterāņu baznīcā skanēs ikoniskie roka hiti, kas gūs jaunu un neparastu skanējumu pateicoties ērģeļu pieskārieniem.

Pasākuma programmas repertuārs ietver pasaulslavenu grupu darbus, piemēram, "Pink Floyd", "The Rolling Stones", "The Animals", "Queen" un slavenās latviešu grupas "Pērkons" hiti, kā arī fragmentu no rokopera "Lāčplēsis".

Mūziķi, kas radīs brīnumu

Vakara brīnumu radīs izcili mūziķi:

  • Ilona Birģele - ērģeles
  • Mārcis Vasiļevskis - ģitāra
  • Ervīns Ramiņš - basģitāra, vokāls
  • Virdžīnija Laube-Vītiņa - sitaminstrumenti

Mūziķi atradīsies baznīcas balkonā, pie ērģelēm, tādējādi papildinot skaņas pieredzi ar unikālo telpas akustiku.

Mūsu klausītājiem jāņem vērā, ka koncerta laikā ir iespējams izmantot skatuves dūmus un teātra apgaismojumu.

Informācija par biļetēm

Biļešu cenas: 14.00 - 24.00 EUR

Neaizmirstiet piedalīties šajā oriģinālajā koncertā un baudīt unikālu rokmūzikas un ērģeļu skanējuma kombināciju, 15. un 16. novembrī Rīgas Svētā Pāvila baznīcā!